NIEUWS

Radio Omroep Sijsele is in de ether en gaat morgenavond van officieel van start met de openingsshow.Deze week was het team van Radio Omroep Sijsele druk in de weer in de Cultuurfabriek met de opbouw van de radiostudio. Dit is een idéale locatie om dit jaar volledig coronaproof radio te kunnen maken, studiogasten uit te nodigen en een beperkt aantal aanwezigen toe te laten om de radio live te volgen. Voorbijgangers zullen ook zien dat kunstenaar Johan Six ijverig bezig is met de opbouw van een grote kunstinstallatie aan de ingang van de Cultuurfabriek.

Luister nu al naar Radio Omroep Sijsele

Zopas ging de zendantenne de lucht. Tot 27 september brengt deze zendmast Radio Omroep Sijsele tot bij jou! Je kan nu al luisteren naar non-stop muziek op jouw radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de livestream op onze website: www.radiosijsele.be/luister.

Openingsshow

We gaan morgenavond, 18 september, van start om 20u00. Presentatoren Roland en Sabine verzorgen de openingsshow. Burgemeester Joachim Coens geeft het officiële startschot. We blikken vooruit op wat Radio Omroep Sijsele de komende week zal brengen. En er is veel live muziek met:

  • Het duo ‘Roland & Sofie’
  • Zangeres ‘Hanny-D’ die meermaals hoge toppen haalt in de Vlaamse hitparade en ons doet proeven van haar nieuwe aanstekelijke nummers
  • De band ‘Nick Noel & The Red Rose Rogers’

Deze openingsshow kan je gratis live komen bijwonen in de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22 in Sijsele), maar het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Neem contact op via het contactformulier op onze website.

Veel te beleven

De komende dagen valt er opnieuw heel veel te beleven op jouw Radio Omroep Sijsele. Er is aanstaande zondag een ontbijtshow. Inschrijven is nog mogelijk via deze link. Volgende week is er van maandagavond tot en met donderdagavond een radiocafé met diverse studiogasten. ’s Middags is er een leuke middagshow. Op kermiszondag is er de aperoshow en aansluitend een optreden van de band ‘Mr O & The Havanas’. En je kan de hele week lang stemmen op jouw favoriete nummers voor de ROS top 10!

Klik hier om de volledige programmatie van Radio Omroep Sijsele te raadplegen

 

Stem nog tot en met 27 september zeker af op jouw radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de livestream op onze website: www.radiosijsele.be/luister.

LIKE ONS OP FACEBOOK