NIEUWS

Zondagochtend 20 september 2020 verzorgen wij een ontbijt in de foyer van de Cultuurfabriek met live radioshow.Geniet van de live ontbijtshow

Het ontbijt is een initiatief van Radio Omroep Sijsele in samenwerking met Volley Team Damme. Het maakt deel uit van onze jaarlijkse radio-uitzendingen. Met een overheerlijk en uitgebreid ontbijtpakket kan je genieten van de live ontbijtshow dat uitgezonden wordt op de radio.

In de show is Bart Desutter te gast. Hij is schepen van milieu van stad Damme. Bart licht meer toe over het nieuwe project in Damme waarbij voor de afvalinzameling de zakken vervangen worden door containers vanaf oktober 2020.

Verder is kunstenaar Johan Six te gast. Hij maakt dit jaar voor Radio Omroep Sijsele een origineel kunstwerk met oude radiotoestellen. Dat kunstwerk zal pronken aan de ingang van de Cultuurfabriek van waar we radio maken. Johan vertelt over deze installatie en andere kunstinstallaties waaraan hij momenteel werkt.

En er is ook een muzikale gast, namelijk Yentl Vanderiviere uit Brugge. Yentl haalde recent de krantenkoppen met de soundtrack die ze maakte voor de protestactie ‘Sound of Silence’ van de culturele sector. Ze maakte een West-Vlaamse cover van het beroemde lied van Simon & Garfunkel. Ze vertelt over haar carrière en brengt live een aantal nummers.

Lekker ontbijtpakket

Voor het ontbijt respecteren we stipt de coronamaatregelen. Er is geen buffet maar we bezorgen een pakket, er is tafelbediening en het aantal inschrijvingen is beperkt.

Op het ontbijt krijg je een volwaardig en gevarieerd pakket met 2 boterkoeken en 2 pistolets, een ruim aanbod aan beleg (gekookt eitje, hesp, kaas, preparé, choco, confituur), keuze aan dranken (fruitsap, koffie, thee, chocolademelk) en extra’s met yoghurt en peperkoek. Om 11u word je getrakteerd met een glas cava als aperitief.

Inschrijven voor het ontbijt is vereist en kan via onderstaand formulier. Deelname aan het ontbijt kost 13 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen. De betaling kan ter plaatse aan de ingang. Inschrijven kan tot en met 18 september 2020 via onderstaand formulier.

Inschrijven    LIKE ONS OP FACEBOOK