NIEUWS

Er is nu al muziek te horen van Radio Omroep Sijsele via 107.0 FM in de streek rond Sijsele en via onze website.Deze week was onze technicus Freddy druk in de weer om onze radiostudio te installeren. Vandaag werd de zendinstallatie geplaatst en aangesloten. Daarmee zijn we nu in de ether tot en met volgende week zondag 24 september. Momenteel lopen nog testuitzendingen met non-stop muziek. Morgennamiddag starten we officieel om 17u tijdens het benefietoptreden ‘Op het ritme van je hart’. Maandagochtend beginnen we om 10u met gepresenteerde radioprogramma’s.

Check ondertussen gerust al eens of je kan afstemmen op Radio Omroep Sijsele:

  • Via elk radiotoestel met FM op de frequentie 107.0 MHz in Sijsele en omstreken.
  • Via computer, laptop, tablet of smartphone op www.radiosijsele.be/luister. Klik op het driehoekig icoontje rechtsboven om te luisteren. De livestream blijft doorspelen terwijl je doorheen onze website surft.

Graag willen we hierbij ook vermelden dat de zendinstallatie mee mogelijk gemaakt wordt dankzij dakwerken De Boever.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK