NIEUWS

Vandaag verschijnen we met Radio Omroep Sijsele in de krant. Lees het volledige verslag in de Krant van West-Vlaanderen.Vorige week zondag organiseerde Volley Team Damme een remember day in sportpark ’t Veld in Sijsele voor leden en sympathisanten ter ere van de volleybalspeelster Nathalie Depickere uit Sijsele. Ze was spelverdeelster bij volleybalclub Bevo Roeselare en overleed op 30 oktober 2011 op 30-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longembolie.

Journalist Piet De Ville van de welbekende krant van West-Vlaanderen kwam ook langs voor een interview over het benefietconcert ‘Op het ritme van je hart’, het kermisprogramma Siesele4t van Volley Team Damme en de radio uitzendingen van Radio Omroep Sijsele. Er werden ook foto’s gemaakt voor in de krant. Vandaag kan je het allemaal nalezen in de krant van West-Vlaanderen editie Brugsch Handelsblad in de krantenwinkel of op de website www.kw.be.

LIKE ONS OP FACEBOOK