ROS ONTVANGEN

Radiotoestel met FM

Onze radiostudio zal in 2022 voor de tweede keer gehuisvest zijn in de foyer van de Cultuurfabriek in Sijsele (Stationsstraat 22). Van daar zenden wij via onze zendmast uit op de frequentie 92.1 MHz. Je kan ons op deze frequentie ontvangen op elk FM-radiotoestel in Sijsele en omgeving vanaf vrijdag 16 september 2022 tot en met zondag 25 september 2022.

Computer, laptop, tablet en smartphone

Daarnaast kan je Radio Omroep Sijsele wereldwijd beluisteren via onze website op www.radiosijsele.be/luister. Klik daarna op het driehoekig icoontje rechtsboven in je scherm om te luister. Het icoontje verandert naar een pauze-knop die het afspelen terug stopt bij het aanklikken. Terwijl je luistert kan je rustig verder surfen doorheen onze website. Je kan ons beluisteren op elk toestel: op je computer, laptop, tablet en smartphone.

Via je mediaspeler

Je kan ons ook beluisteren in je favoriete mediaspeler op je computer:

  • VLC media player: klik op ‘Media’ in de menubalk linksboven, klik op ‘Netwerkstream openen’, geef deze url in: https://www.radiosijsele.be/live en klik op de knop ‘Afspelen’.
  • Windows Media Player: druk tegelijk op de toetsen ‘Ctrl’ en ‘u’, er opent een venster waarin de de volgende url ingeeft: https://www.radiosijsele.be/live en klik op de knop ‘OK’.

Voor eventuele storingen of technische vragen kan je contact opnemen met info@radiosijsele.be of via het contactformulier op onze website.

LIKE ONS OP FACEBOOK