NIEUWS

Op vrijdag 16 september om 20u wordt Radio Sijsele officieel geopend door Burgemeester Joachim Coens.Om 20u is er een openingsreceptie voor genodigden en medewerkers.

Vanaf 21u is iedereen van harte welkom voor een gratis optreden van standup comedian: DE MUGGE VAN BRUGGE. Hij werd ontdekt toen hij deelnam aan de eerste door comedyshows.be georganiseerde workshopreeks, onder leiding van Han Solo. Deze comedian maakt grappen over het ‘leven’ op een kerkhof, over zijn zoon en vriendin,… Ze worden allen door de mangel gedraaid. Hij werd al gevolgd door Iedereen Beroemd in de rubriek ‘de week van…’ en ook Telefacts schonk reeds aandacht aan De Mugge in de aflevering ‘Van grafdelver tot komiek’. Ook in zijn thuisbasis Brugge werd hij erkend in 2012 als tweede op de Commeere Comedy Cup.

Dit alles gaat door in de Cultuurfabriek in Sijsele van waar wij uitzenden. Het adres is Stationsstraat 22. Er is voldoende parkeergelegenheid voor wie met de wagen komt op het Kerkplein in Sijsele en het Lindeplein in Sijsele.

LIKE ONS OP FACEBOOK