NIEUWS

Vanavond openen we opnieuw ons radiocafé vanaf 20u en dit in de foyer van de Cultuurfabriek in Sijsele.Sabine en Roland verzorgen de presentatie van de uitzending in het radiocafé. Kom gerust langs voor een drankje en volg live de radioshow.

Vanavond ontvangen we Le Grand Julot. Hij is ongetwijfeld een bekende naam die met zijn accordeon ambiance bracht op vele evenementen in onze gemeente en in de streek. Hij is zeker ook geen onbekende in de muziekindustrie. Maar wat velen misschien nog niet weten is zijn passie voor de radio. Hij heeft nog gepresenteerd op VBRO en is ook een bekende stem echter jingles op vrije radiozenders.

Het zomerfestival Campo Solar is in een heel korte tijd tot een heel groot festival uitgegroeid. Met een heel origineel concept en aankleding in de maïsvelden in de Damse polders weten ze duizenden festivalgangers aan te trekken in het eerste weekend van augustus. Maar dit jaar moesten ze hun aanpak veranderen omdat massa evenementen niet meer toegelaten zijn. Ze bouwden een heus amfitheater waar je de hele zomer lang met beperkt publiek kon genieten van concerten. Karel Standaert van de organisatie van Campo Solar komt meer vertellen over Campo Solar.

Dagelijks hebben we een vaste rubriek in het radiocafé. Ex-leerkracht Dan Ryckaert brengt vandaag een eigen gekozen tekst op de radio en vertelt erover.

Stadsfilosoof Roel sluit de show af met een filosofisch tekstje voor het slapengaan.

Volg ook de middagshow

Vanmiddag is er tussen 12u en 14u ook een middagshow met Henk Hoekstra en Ad de Vries. In de rubriek ‘De plaat en zijn verhaal’ (door Bart Van Leeuwen) onthullen ze het verhaal achter een muzieknummer. We vliegen met de teletijdmachine terug in de tijd naar een bepaald jaartal en overlopen de hoogtepunten van dat jaar. En Henk Hoekstra nodigt elke dag een bekende dorpsfiguur van onze gemeente uit en polst hoe het nog zou zijn met deze persoon.

Klik hier om de volledige programmatie van Radio Omroep Sijsele te raadplegen

 

Stem nog tot en met 27 september zeker af op jouw radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de livestream op onze website: www.radiosijsele.be/luister.

LIKE ONS OP FACEBOOK