NIEUWS

Vanavond gaat ons radiocafé voor de tweede keer open vanaf 20u in de foyer van de Cultuurfabriek in Sijsele.Sabine en Roland verzorgen de presentatie van de uitzending in het radiocafé. Kom gerust langs voor een drankje en volg live de radioshow.

Deze week, net voor het kermisweekend, opent een gloednieuw restaurant in Sijsele: restaurant O’billot. Onze reporter Sabine kon er al even binnenpiepen en het gebouw onderging een totale metamorfose met een sublieme interieurinrichting. Zaakvoerder Maité komt ons meer vertellen over de troeven van dit nieuwe restaurant.

Als we denken aan Damme, dan denken we natuurlijk aan de Damse Vaart. Arnout Zwaenepoel van WVI geeft ons meer info over de rijke geschiedenis van de Damse Vaart en de aanleg ervan. Een aantal bomen langs de vaart zijn echter dringend aan vervanging toe. Arnout licht het nieuwe bosbeheerplan toe dat hiervoor opgemaakt is.

SVV Damme en KFC Moerkerke zijn gefuseerd tot het nieuwe FC Damme. Filip Babylon komt langt om te praten over de fusie en de werking van de nieuwe ploeg. Daarnaast vertelt hij ook meer over het project in Oeganda. Daarbij boden vele geneeskundigen uit onze streek een tijd lang medische hulp in Oeganda. Er was hieromtrent in het voorjaar nog een reeks te zien op de regionale televisie Focus en WTV.

Onze pastoor Pradip brengt in de rubriek Winteruur een eigen gekozen tekst en vertelt erover. Stadsfilosoof Roel sluit de show af met een filosofisch tekstje voor het slapengaan.

Klik hier om de volledige programmatie van Radio Omroep Sijsele te raadplegen

 

Stem nog tot en met 27 september zeker af op jouw radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de livestream op onze website: www.radiosijsele.be/luister.

LIKE ONS OP FACEBOOK