NIEUWS

Radio Omroep Sijsele zoekt enthousiastelingen die een bijzondere tekst willen brengen op de radio.Ben jij iemand die bij het korten van de dagen reikhalzend uitziet naar het nieuwe seizoen van het programma ‘Winteruur’ met Wim Helsen op Canvas? Heb jij ook al zo vaak gedacht: “Als ik daar eens zou zitten…” Dan is deze oproep iets voor jou!

Van 21 tot en met 24 september 2020 openen we ’s avonds tussen 20u en 22u het radiocafé in de foyer van de Cultuurfabriek. Daarbij is er een live radioshow met diverse studiogasten en vaste rubrieken. Eén van die vaste rubrieken is gebaseerd op het concept van het tv-programma ‘Winteruur’.

Oproep naar bijzondere teksten

Radio Omroep Sijsele zoekt hiervoor enthousiastelingen die hun zelfgekozen tekst in een kort gesprek willen voorlezen op de radio. De gekozen tekst kan heel divers zijn: een korte passage uit een boek, een geboortetekst, een begrafenislied, een trouwbelofte, een gedicht, een citaat uit de bijbel, een stuk uit een speech, een songtekst, een spreuk op een muur, een krantenartikel,…

Inspireert deze tekst? Brengt deze je aan het lachen of brengt die net ontroering? Of heeft deze verband met een gebeurtenis in je leven? Na het brengen van de tekst kan je deze van een woordje uitleg voorzien bij onze presentatrice Sabine.

Tekst inzenden

Wil je de wereld deelgenoot maken van een bijzondere tekst die jou inspireert of beïnvloedt? En kun je je vrijmaken op 21, 22, 23 of 24 september tussen 20u en 22u? Laat het ons weten via een e-mail naar sabine@radiosijsele.be of via het contactformulier op onze website. Presentatrice Sabine zal jou contacteren om concreet af te spreken. Wij zijn nu al razend benieuwd naar de inzendingen…

Gewoon doen! Radio maken we samen…

LIKE ONS OP FACEBOOK