NIEUWS

Morgenochtend vanaf 9u is Sabine gastvrouw voor de ontbijtshow live vanuit de Cultuurfabriek.Morgen is het zondag! Sta morgenochtend op met heerlijke ontbijtradio met gastvrouw Sabine. We hebben verschillende studiogasten. Een beperkt publiek zal tijdens deze live show samen met ons mee ontbijten in de Cultuurfabriek in Sijsele.

In de show is Bart Desutter te gast. Hij is schepen van milieu van stad Damme. Bart licht meer toe over het nieuwe project in Damme waarbij voor de afvalinzameling de zakken vervangen worden door containers vanaf oktober 2020. Heb jij een vraag over de nieuwe afvalinzameling? Stuur een e-mail naar studio@radiosijsele.be of bel ons op het nummer 0468 293243.

Verder is kunstenaar Johan Six te gast. Hij maakt dit jaar voor Radio Omroep Sijsele een origineel kunstwerk met oude radiotoestellen. Dat kunstwerk zal pronken aan de ingang van de Cultuurfabriek van waar we radio maken. Johan vertelt over deze installatie en andere kunstinstallaties waaraan hij momenteel werkt.

En er is ook een muzikale gast, namelijk Yentl Vanderiviere uit Brugge. Yentl haalde recent de krantenkoppen met de soundtrack die ze maakte voor de protestactie ‘Sound of Silence’ van de culturele sector. Ze maakte een West-Vlaamse cover van het beroemde lied van Simon & Garfunkel. Ze vertelt over haar carrière en brengt live een aantal nummers. Meer nog, ze heeft zelfs een gloednieuw nummer in petto dat ze deze week schreef en voor het eerst met iedereen deelt live op Radio Omroep Sijsele.

Klik hier om de volledige programmatie van Radio Omroep Sijsele te raadplegen

 

Stem nog tot en met 27 september zeker af op jouw radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de livestream op onze website: www.radiosijsele.be/luister.

LIKE ONS OP FACEBOOK