NIEUWS

Aanstaande zondag 27 september trakteert Mr. O & The Havanas ons op een live concert in de foyer van de Cultuurfabriek dat je gratis kan komen bijwonen.Terugblik op de afgelopen radioweek

Afgelopen week hadden we een heel boeiende week met hoogtepunten in de middagshow met Henk Hoekstra en Ad De Vries en het radiocafé ’s avonds met Roland en Sabine. Er waren tal van boeiende gesprekken over heel veel onderwerpen. Onze redactie heeft nog wat werk om de interviews op te knippen en te publiceren. Maar op deze pagina kan je alvast al een aantal interviews beluisteren: https://www.radiosijsele.be/opnames/. Wij doen ons best om de andere interviews zo snel mogelijk te publiceren.

Gratis optreden van Mr. O & The Havanas

De kermis is gisteren open gegaan. Helaas was de hevige regen en storm een tegenvallen voor de eerste keer dat de kermis ook op vrijdag open is. Kermisweekend betekent feest en ook wij maken feest bij Radio Omroep Sijsele. Dat doen we niet alleen met muziek maar ook een live concert op kermiszondag 27 september. De 6-koppige coverband Mr. O & The Havanas komt optreden in de foyer van de Cultuurfabriek om 13u, aansluitend op de aperoshow met Harm en Dieter.

Foto’s

Ze staan te popelen om net zoals vele andere bands terug op te treden. In augustus kon je ze nog aan het werk zien op Peloezetoeren door het Marollen feestcomité. De band brengt pittige covers van alombekende Engelstalige en Nederlandstalige hits zoals ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis, ‘Verliefd op Kris Lomme’ van De Kreuners, ‘Ik hou van U’ van Noordkaap en ‘Kryptonite’ van 3 Doors Down. Kortom ambiance gegarandeerd!

Toegang is gratis en het concert gaat door in de foyer van de Cultuurfabriek in Sijsele (Stationsstraat 22). Het aantal aanwezigen is echter beperkt. Wil je zeker zijn van een plaats? Stuur een e-mail naar studio@radiosijsele.be.

Klik hier om de volledige programmatie van Radio Omroep Sijsele te raadplegen

 

Stem nog tot en met 27 september zeker af op jouw radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de livestream op onze website: www.radiosijsele.be/luister.

LIKE ONS OP FACEBOOK