NIEUWS

Radio Omroep Sijsele zoekt oude en afgeschreven radiotoestellen voor een unieke kunstinstallatie.Plannen voor originele kunstinstallatie voor Radio Omroep Sijsele

Kunstenaar Johan Six wil dit jaar iets heel speciaals doen voor Radio Omroep Sijsele. Naar aanleiding van onze intrek in de nieuwe locatie in de Cultuurfabriek voor onze radio-uitzending wil Johan een echte eyecatcher maken aan de ingang van de Cultuurfabriek. Hij zal er een origineel kunstwerk maken om duidelijk te maken dat de jaarlijkse radio-omroep van Sijsele er zijn intrek neemt.

Wie is Johan?

Kunstenaar Johan Six uit Sijsele is onze radiozender Radio Omroep Sijsele heel goed genegen. Hij is al diverse keren te gast geweest in onze studio. Daarbij onthulde hij uitvoerig en vol enthousiasme over de kunstinstallaties die hij maakt. In 2017 droeg Johan Six samen met Johan Rotsaert 2 jaar lang de eretitel van beeldende stadsdichter, ook bekend als stadskunstenaar, van stad Damme.

Oproep inzameling radiotoestellen

Dit kunstwerk zal gemaakt worden met radiotoestellen. Daarvoor willen we een oproep lanceren voor het inzamelen van oude radiotoestellen. De toestellen hoeven niet meer te werken en kunnen achteraf ook niet meer terug bezorgd worden. Heb jij op zolder, in de garage, de kelder of een andere bergplaats een oude en afgeschreven radio staan? Hoe groot of hoe klein ook, alles types van toestellen zijn welkom. Indien je kan bijdragen aan dit unieke kunstproject en een oud radiotoestel kan missen, laat dit gerust weten aan ons via het contactformulier op onze website via deze link:

https://www.radiosijsele.be/contact/

Wij nemen dan contact op om verder af te spreken voor de ophaling van het toestel. Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

LIKE ONS OP FACEBOOK