NIEUWS

Vandaag, zaterdag 14 september, komen heel wat verschillende van onze radio DJ's langs om live te komen presenteren.Gisteren gingen we van start met Radio Omroep Sijsele, en dit voor 10 dagen lang dit jaar, nog tot en met 22 september. We kunnen met ons team terugblikken op een eerste geslaagde ROS LIVE radioshow gisteren vanuit Autobedrijf Teirlinck in Sijsele. Tijdens de radioshow werden sportatleten en verenigingen gehuldigd voor bijzondere prestaties en hun inzet. Op de homepagina van onze website (www.radiosijsele.be) kan je de interviews en een aantal muzikale fragmenten van de coverband Sweet Spot helemaal herbeluisteren.

Vandaag komen heel wat presentatoren langs om live radioprogramma’s te maken. Muziek van vroeger en nu, leuke anekdotes, en verzoeknummertjes. Stem af op 92,1 FM of luister via de stream op onze website, en geniet van Radio Omroep Sijsele!

 

Ondertussen wordt er rond de studio hard gewerkt aan de opbouw van het radiocafé voor de ontbijtshow morgenochtend vanaf 9u op de radio. Daar komen verschillende gasten langs waarbij we vooruitblikken op wat er deze week nog allemaal te wachten staat tijdens de live uitzendingen. Er zijn ook 2 muzikale gasten die live muziek brengen: Kylan (bekend van The Voice Kids op VTM) en Meermens (het alter ego van Bram Verstappen).

 

Kom gerust langs in ons radiocafé vlakbij de gemeentelijke turnzaal aan het Lindeplein in Sijsele.

LIKE ONS OP FACEBOOK