NIEUWS

Vanavond 18 september zijn de ladies aan de macht met de ROS LADIES NIGHT over verenigingen van vrouwen en meisjes.Terugblik op een drukke dag radio maken

Wat een dag gisteren! We waren met ons team al vroeg uit de veren om op het kerkplein in Sijsele een mobiele radiostudio in te richten voor de live radioshow in de namiddag. Het was er heel gezellig. Gastzanger en rasechte Sijselenaar Sammy bracht er de sfeer in met meezingers en Roland was vliegende reporter bij de verschillende marktkramen. Ook het ‘Rad van fortuin’ had veel aantrok en vele prijzen vlogen de deur uit.

Hierbij een bijzonder woordje van dank aan:

  • Industriële epoxyvloeren Renobuild om een mobiele wagen ter beschikking te stellen voor de radiostudio
  • Het team van Oranje vzw voor het maken van het rad voor de prijzen
  • Tuinen Deroo voor het voorzien van plantendecoratie
  • Uitvaartverzorging De Polderweg voor het aanbieden van een internetlijn voor de verbinding met de radiostudio
  • De deelnemende marktkramen op de wekelijkse markt in Sijsele voor het aanbieden van waardebonnen

’s Avonds openden we het radiocafé voor een programma over een actueel thema: milieu, en daarbij in het bijzonder ook de rol van de bijen in onze bijvriendelijke stad Damme.

Onze online reporter heeft heel wat werk om alle foto’s, video’s en audio-opnames te verwerken. We hopen morgen in de loop van de dag één en ander te kunnen publiceren op onze website.

Vanavond ROS LADIES NIGHT met Sabine

Voor het eerst in zijn bestaan heeft Radio Omroep Sijsele een presentatrice. En wat voor één! We hebben het over Sabine. Ze maakte haar debuut vorig jaar tijdens de presentatie van de ROS top 10 hitlijst op zondag. Dit jaar hoorde je ze al verschillende keren in onze radioprogramma’s en haar stem weerklinkt ook in diverse reclamespotjes.

Sabine zoekt uit hoe vrouwen en meisjes zich organiseren. Wie mogen we daarbij verwachten:

  • KVLV
  • Femma
  • Markant
  • Damesfietsclub De Beuterblommen uit Oostkerke

En er is ook live muziek met de groep Seven Oaks uit Brugge (vi.be/sevenoaks) die een mini-set komt spelen in het radiocafé.

Beoefen je met je vriendinnen een leuke of originele hobby? Of vormen jullie een enthousiaste vriendengroep waar jullie heel trots op zijn? Kom dan zeker langs in ons radiocafé voor een gezellige babbel daarover en je te laten horen via de radio in Damme en ruime omgeving.

De radioshow gaat door in het radiocafé vlakbij onze radiostudio in de gemeentelijke turnzaal in Sijsele (toegang via het Lindeplein in Sijsele). De uitzending begint vanavond 18 september om 20u en is te beluisteren via de radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de stream op de website van ROS. Iedereen kan de live uitzending gratis komen bijwonen in het radiocafé vlakbij de radiostudio in de gemeentelijke turnzaal in Sijsele.

LIKE ONS OP FACEBOOK