NIEUWS

Vanmorgen waren we al vroeg in de weer voor de ontbijtshow waarbij heel wat gasten achter de micro plaatsnamen.Vroege vogels

Vandaag was het team van Radio Omroep Sijsele al vroeg in de weer om alles klaar te maken voor de ontbijtshow. Volley Team Damme verzorgde een heel erg aangenaam ontbijt voor de gasten.

 

Sabine richtte in het radiocafé een gezellig hoekje in voor de gasten. Ze was gewapend met boekjes vol ontbijttips en -weetjes die ze met onze luisteraars en aanwezigen in het radiocafé deelde. Daarna kreeg ze bezoek van zanger Kylan (van The Voice Kids op VTM), Peter en Roel van de band The Sieseelse Allstars, Bram Verstappen (kleinkunstzanger onder de naam Meermens), charmezanger Sammy (Gaston Coene), en Tania Tamsin (cultuurcoördinator van de Cultuurfabriek). Deze leuke foto’s weerspiegelen de gezellige sfeer in ons radiocafé deze ochtend.

 

Je kan de interviews en live muziek herbeluisteren op deze pagina: www.radiosijsele.be/opnames.

Verrassing voor team van Radio Omroep Sijsele

’s Middags was er een receptie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Radio Omroep Sijsele met genodigden die allemaal een bijdrage geleverd hebben aan onze radio. Onze uitzendingen kaderen in het kermisprogramma van Volley Team Damme. Bestuurslid Rony Depickere van Volley Team Damme uitte zijn dankbaarheid voor ons team en had een verrassing voor ons in petto. Hij stelde de nieuwe polo’s voor waarmee ons team voortaan goed herkenbaar zal zijn als we vanop locatie uitzenden.

 

Radiocafé met als thema cultuur

Morgen geeft Frank Verhoeven de aftrap om 8u. Er zijn doorlopend gepresenteerde radioprogramma’s. ’s Avonds is het radiocafé vlakbij de radiostudio in de gemeentelijke turnzaal open vanaf 19u. Tussen 20u en 23u kan je er live de radio uitzending bijwonen rond het thema cultuur. Roland en Sabine nodigen gasten uit de culturele sector uit voor een aangename babbel. We komen heel wat meer te weten over culturele evenementen in Damme.

LIKE ONS OP FACEBOOK