NIEUWS

Zondagochtend 15 september verzorgt Radio Omroep Sijsele een live ochtendshow met ontbijt in de gemeentelijke turnzaal vanaf 8u30.In de live ochtendshow op Radio Omroep Sijsele blikken we vooruit op wat er allemaal te wachten staat tijdens de radioprogramma’s de komende week met boeiende gasten die al even komen aanschuiven aan de ontbijttafel bij onze nieuwe presentatrice Sabine.

Er wordt live muziek verzorgd door niemand minder dan Kylan, bekend van de deelname aan The Voice Kids. Hij is afkomstig van buurgemeente Oedelem. Kylan waagde zijn kans als jongste deelnemer dit jaar aan The Voice Kids op VTM met een nummer van André Hazes Jr. Ook nummer van Christoff, Willy Sommers en Eddy Wally weerklinken uit zijn boxen. Kortom, het loont zeker de moeite hem live aan het werk te zien tijdens de ontbijtshow. Volg Kylan ook via zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vandenberghekylan/.

Bron foto: Facebookpagina van Kylan

En we hebben nog een muzikale gast in de ontbijtshow: Meermens. Dit is het alter ego van Bram Verstappen. Hij maakt muziek over de dingen des levens en wil met zijn muziek iedereen uitnodigen ‘meer mens’ te worden. Wat je daar precies bij moet voorstellen komt Bram persoonlijk verduidelijkingen in onze radioshow. Maandagavond 16 september komt hij zijn nieuwe CD voorstellen in het ROS radiocafé. Volg Meermens ook via zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/meermens en website https://vi.be/meermens.

Ontbijt

Op het ontbijt krijg je 2 boterkoeken en 2 pistolets en een ruim aanbod beleg naar keuze (gebakken ei, spek, hesp, kaas, preparé, choco, confituur, yoghurt) en dranken (cava, fruitsap, koffie, thee, chocolademelk). Deelname aan het ontbijt kost 13 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen. Inschrijven kan via onderstaande formulier of via email naar info@volleyteamdamme.be, voor 14 september 2019.

Inschrijven    LIKE ONS OP FACEBOOK