NIEUWS

Sinds vandaag klinkt er muziek op Radio Omroep Sijsele in de aanloop naar de ROS LIVE openingsshow vanuit autobedrijf Teirlinck op 13 september.Deze week was onze technieker Freddy druk in de weer om de radiostudio helemaal klaar te stomen de radio uitzendingen dit jaar. Gisterenavond ging de radio-antenne van Radio Omroep Sijsele de lucht in met de hoogtewerker van Dakwerken De Boever uit Moerkerke (https://dakwerkendeboever.be/). Hij stelt zijn hoogtewerker ter beschikking voor de zendmast vlakbij de gemeentelijke turnzaal.

Nieuwe frequentie

Na de afgelopen 9 jaar is Radio Omroep Sijsele verhuisd van de frequentie 107.0 FM naar 92.1 FM. Dit heeft te maken met herschikkingen in de FM-band waarin radiozenders uitzenden. Op deze nieuwe frequentie kan je ons beluisteren in Sijsele en omgeving. Maar je kan ons ook wereldwijd beluisteren via de stream op onze website of via de rechtstreekse link: www.radiosijsele.be/luister.

Gevarieerd programma-aanbod

Qua programmatie hebben we dit jaar heel wat in petto met 4 ROS LIVE radioshows, 4 speciale thema-uitzendingen vanuit het radiocafé, tal van andere radioprogramma’s en natuurlijk veel muziek. Een volledig overzicht van de programmatie kan je raadplegen via deze link: www.radiosijsele.be/programmatie. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor en hopen dat ook jij dit jaar jouw favoriete radiozender even inruilt voor het bijzondere geluid van Radio Omroep Sijsele!

Start met feestelijke openingsshow met sporthuldiging

Er weerklinkt nu al non stop muziek op Radio Omroep Sijsele in de aanloop naar de feestelijke ROS LIVE openingsshow vrijdagavond 13 september vanaf 20u. Jawel, wij durfden het aan om op vrijdag de 13de het startshot te geven! Zaterdag 14 september starten de commerciële boodschappen van adverteerders die de uitzendingen mogelijk maken.

De ROS LIVE openingsshow aanstaande vrijdag kan je gratis helemaal live beleven. Alles gaat door vanuit Autobedrijf Teirlinck in Sijsele (Oedelemse Steenweg 50A).

In samenwerking met stad Damme is er een huldiging van sportpersoonlijkheden en sportverenigingen uit groot-Damme. Er wordt live muziek verzorgd door coverband Sweet Spot (https://vi.be/sweetspot).

Na de radioshow wordt het 10-jarig bestaan van Radio Omroep Sijsele gevierd op de betere partybeats van DJ Harm. DJ Harm is bekend van tal van bekende danscafés in de regio, fuiven en privé-feesten. Hij presenteert zondag 22 september samen met Dieter ook de alombekende aperoshow op onze radiozender.

Kom dus zeker onze eerste ROS LIVE radioshow van dit jaar mee beleven. Ook na 20u kan je zonder probleem aansluiten. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien op een parkeerweide vlakbij langs de Oedelemse Steenweg.

LIKE ONS OP FACEBOOK