NIEUWS

Dit jaar strijkt een nieuw evenement neer tijdens de kermisfeesten in Sijsele op zaterdag 21 september en zondag 22 september: Barrio Tilo.Kermis vieren in een sfeervol kader

Barrio Tilo is een gezellig aangeklede pop-up sfeerbar op het Lindeplein in Sijsele met gratis optredens, DJ sets en natuurlijk heel wat kermisattracties. Het is een totaal nieuw concept in handen van Winterfeesten Sijsele. In december vorig jaar werden de Winterfeesten voor het eerst georganiseerd en momenteel is een tweede editie in de maak voor eind dit jaar.

Het concept Barrio Tilo brengt de zuiderse sfeer naar de septemberkermis in Sijsele. De pop-up bar wordt ingericht in luxe pagodetenten, voorzien van een gezellige aankleding en sfeerverlichting. Bij mooi weer zal een sfeervol buitenterras voorzien worden. Ook de naam zelf is zuiders getint. Barrio Tilo is de Spaanse term voor ‘Wijk van de Linde’ wat verwijst naar de locatie waar alles doorgaat.

 

Programma

Op het programma staan gratis optredens, DJ sets en een ruime variatie aan kermisattracties met een lunapark, draaimolen, eendjeskraam, schietkraam, autoscooter en eetkraam.

Zaterdag 21 september gaan de deuren open om 16u. Om 19u maakt de rockband Goe Poeier met 4 jonge en talentvolle jonge snaken hun opwachting. Ze brengen covernummers maar pakken ook uit met knappe eigen nummers! De band was recent nog te zien op Statierock in Sijsele en het straatmuziekfestival in Damme. Om 20u30 brengt Perfect Match ambiance in de tent. Getooid in herkenbare rood-zwart geruite hemden brengen ze dansbare nummers van vroeger en nu. Na het optreden kan je blijven nafeesten tot 23u.

Zondag 22 september gaat de sfeertent al open om 13u. Om 15u staat de kermisband bij uitstek op de affiche: The Limelights. Vier bandleden gekleed in een felgroen kostuum brengen 2u tal van meezingers en kermisnummers aangevuld met een portie humor. Daarna geven de bekende DJ’s Gum en Jase uit Sijsele het beste van zichzelf om een onvergetelijk feest te maken van de kermis. Beide DJ’s zijn bekend van tal van danscafés, publieke evenementen en privéfeesten. Afgelopen jaar speelde DJ Gum nog de pannen van het dak voor de afterparty bij Winterfeesten Sijsele.

Meer info

Kortom bij Barrio Tilo zal je kunnen genieten van de kermisfeesten in een wel heel uniek en origineel decor! Alles gaat door op het Lindeplein in Sijsele waar er ook voldoende parkeergelegenheid zal zijn voor auto’s en fietsen. Voor Barrio Tilo werd de zomerse website www.barriotilo.be ontwikkeld met het volledige programma en de laatste updates. Ook via de Facebookpagina www.facebook.com/BarrioTilo blijf je op de hoogte.

 

Tijdens de kermisfeesten is er ook de handelsbeurs in de gemeentelijke turnzaal vlakbij het Lindeplein op 20, 21 en 22 september (meer info: www.handelsbeurssijsele.be). Op zaterdagmiddag 21 september zijn er vanaf 13u wielerwedstrijden die starten aan het kruispunt van de Kerkakker en de Nieuwe Weg. En wij maken uiteraard doorlopend radio-uitzendingen op 92.1 FM en wereldwijd via de stream op onze website. Daarbij houden wij jou op de hoogte van de laatste nieuwtjes en laten we leuke muziek weerklinken.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK