NIEUWS

Tijdens onze live radiouitzendingen wordt op woensdag 18 september 2019 vanaf 20 uur de allereerste editie van de ROS LADIES NIGHT uitgezonden.Vrouwenverenigingen uit groot-Damme staan in de spotlights van deze gloednieuwe live radioshow. Onze nieuwe presentatrice Sabine brengt vrouwen (en meisjes) samen en zoekt uit hoe ze zich organiseren.

Zoektocht naar verenigde vrouwen

Naast de officiële socio-culturele verenigingen willen we ook het woord geven aan kleine, informele vrouwenclubjes die soms onder de radar blijven. Doen jij en je vriendinnen… skydiven? …ajourhaken? …buurtwerk? …repaircafé? … Zijn jullie een pittige, enthousiaste groep waar je ongelooflijk trots op bent? Laat dan deze unieke kans niet liggen om van je te laten horen via de radio in groot-Damme en wijde omgeving.

Breng gerust een vriendin mee en schuif gezellig mee rond de microfoon voor een korte babbel in de live radioshow over jouw straffe damesclubje. Interesse? Stuur dan een mailtje naar sabine@radiosijsele.be. Heel graag tot dan!

Praktische info

De radioshow gaat door in het radiocafé vlakbij onze radiostudio in de gemeentelijke turnzaal in Sijsele (toegang via het Lindeplein in Sijsele). De uitzending gaat door op woensdag 18 september vanaf 19u en is te beluisteren via de radio op 92.1 FM in Sijsele en omgeving, en wereldwijd via de stream op de website van ROS.

 

Vanaf 13 september tot en met 22 september kan je ons beluisteren in de ruime omgeving van Sijsele op jouw radiotoestel op 92.1 FM en wereldwijd via de stream op onze website. Blijf ons ondertussen zeker volgen op onze website en onze Facebookpagina.

LIKE ONS OP FACEBOOK