NIEUWS

Feestcomité vzw De Statie kan terugblikken op een heel geslaagde editie van Statierock afgelopen zondag met een knallende afsluiter!Pinksterzondag is dé datum geworden voor het festival Statierock in Sijsele. Onder een stralende zon traden dit jaar opnieuw maar liefst 8 rockbands op. Ook wij waren van de partij want we wilden dit muzikale hoogtepunt van rockmuziek in Sijsele niet missen!

De presentatie werd verzorgd door onze nieuwe presentatrice Sabine. De spits werd afgebeten door de jonge snaken van ‘Goe poeier’. Ook de band The Sillycons, een vaste waarde op elke editie van Statierock, was opnieuw van de partij. De bands komen niet enkel uit de regio. Zo is Blain afkomstig van Roeselare, Mr Myst van Oostende en Fire Down Below van Gent. Verder in de line up genoten we van Wasted 24/7 en A Gentlemans fair.

In de avond trokken enkele dreigende wolken over het plein van Statierock. Ze kondigden een gelegenheidsband aan die heel wat extra volk aantrok voor een knallende afsluiter. Ze verenigden zich de naam The Sieseelse Allstars met een mix van artiesten uit diverse rockbands. Niemand minder dan onze eigen radio-DJ Roland zong daarbij ook een aantal nummers. Ze brachten bekende meezingers die heel erg gesmaakt werden door het publiek zoals het opzwepende nummer ‘I’m Special’, een speciale rockversie van ‘Zeg eens meisje’ als ode aan Paul Severs en een uitbundige uitsmijter met ‘Fight For Your Right’. Wij maakten alvast deze compilatievideo van hun optreden:

Volg feestcomité vzw De Statie via Facebook om op de hoogte te blijven van hun activiteiten: https://www.facebook.com/vzwdestatie/. De foto’s die genomen werden door de fotograaf zullen ook gepubliceerd worden op deze Facebookpagina.

 

Vanaf 13 september tot en met 22 september kan je ons beluisteren in de ruime omgeving van Sijsele op jouw radiotoestel op 92.1 FM en wereldwijd via de stream op onze website. Blijf ons ondertussen zeker volgen op onze website en onze Facebookpagina.

LIKE ONS OP FACEBOOK