NIEUWS

Dit jaar gaat Radio Omroep Sijsele op zoek naar talent in onze streek met de talentenjacht 'ROS zoekt talent' waarbij finalisten in de prijzen vallen en mogen optreden tijdens de live uitzendingen.Wij zijn ervan overtuigd dat er in onze streek heel wat verborgen talenten schuilen en willen deze in de kijker plaatsen bij het grote publiek. Ben je een geboren acteur? Zit er een zangtalent in jou verborgen? Kan je een ludieke sketch brengen? Heb je een ultieme goocheltruck die verwondering opwekt? Kan je moppen tappen als geen ander? Kortom zit er een uniek talent in jouw verscholen? Of ken je iemand die hiervoor in aanmerking kan komen?

Schrijf je dan zeker in voor onze talentenjacht ‘ROS zoekt talent’, in samenwerking met Volley Team Damme vzw. De deelnemers mogen hun act brengen voor het grote publiek tijdens onze live uitzendingen. Bovendien hebben we mooie prijzen in petto voor de finalisten.

Deelname is volledig gratis. Iedereen vanaf 12 jaar kan deelnemen. Je kan ook met een groep tot maximaal 5 personen deelnemen. Daarbij moet jij of minstens één groepslid nu (of vroeger) wonen in groot-Damme of een link hebben met groot-Damme (bvb: lid van Damse vereniging, naaste familie woont in groot-Damme, je werkt in groot-Damme,…).

Inschrijven kan heel eenvoudig via het formulier op onze website. Na het invullen van jouw gegevens nemen wij contact op met meer info voor de deelname.

Klik hier voor meer info en inschrijven

 

LIKE ONS OP FACEBOOK