NIEUWS

Les Folles de Gand bestaat 20 jaar en komt met hun verjaardagsshow op vrijdag 19 april naar Sijsele!Les Folles de Gand is ondertussen niet meer aan zijn proefstuk toe. Ze genieten veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland. Vorig jaar was het de eerste keer dat ze met hun show Sijsele aandeden. Na de vele positieve recensies van deze show komen ze dit jaar opnieuw naar Sijsele.

In deze show brengt een vierkoppige travestiegroep perfecte imitaties van nationale en internationale muzieksterren. Daarnaast maken vier balletdansers van de dansgroep The Stardancers de acts helemaal af. The Stardancers verzorgen ook de dans bij shows van vele bekende Vlaamse artiesten. Een portie dolle komedie tussen de acts door zorgen voor de nodige dosis humor.

Uniek aan de verjaardagsshow van Les Folles de Gand is de glitter & glamour die de acts uitstralen. Die worden gebracht in de meest fantastische kostumatie ooit. Kortom: een absolute streling voor het oog!

Naast de spectaculaire show worden alle aanwezigen getrakteerd op een glas cava.

Praktische info

De show wordt georganiseerd door Winterfeesten Sijsele. Het optreden gaat door in de podiumzaal van de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22 in Sijsele-Damme). Er is ruime parkeergelegenheid op het nabijgelegen Lindeplein (langs de Kloosterstraat). De deuren gaan open om 19u. De show start om 20u30. Tickets kan je bestellen voor slechts 19 euro via www.winterfeesten.be.

LIKE ONS OP FACEBOOK