NIEUWS

Van het loopevenement Miles for Smiles in Sijsele komt er op 16 maart 2019 een nieuwe editie die mikt op meer deelnemers.Na een succesvolle eerste editie vorig jaar op het Militair Domein in Sijsele komt er dit jaar een tweede editie van Miles for Smiles. Ondanks het winterse weer vorig jaar daagden meer dan 1000 lopers op. Dat aantal wil de organisatie Ronde Tafel Brugge dit jaar overstijgen.

Principe

Miles for Smiles is een loopevenement waarje je alleen of in een team tot maximaal 4 personen kan meelopen. Het is daarbij de bedoeling dat je met je team elk om beurt zoveel mogelijk miles bij elkaar loopt voor een vooraf gekozen goed doel. En dit in een tijdspanne van 2 uur. Later op de avond is er een concert van peter van het project Jef Neve en een spetterende afterparty door DJ Olivier Lemaire.

Goede doelen

Hoe meer afstand je gelopen hebt, hoe meer geld dit opbrengt voor het gekozen goede doel. Er zijn vier goede doelen waaruit een team kan kiezen: De Kade, De Doorzetters, Oranje, of de mugheli.

Uniek parcours

Er is een lang parcours en een korter parcours uitgestippeld op het militair domein over de termak, doorheen de loodsen en tussen groenzones op het domein. Deze unieke locatie wordt nog specialer met speciale licht- en geluidseffecten, en speciale acts langs het parcours.

Het militair domein is al een aantal jaar verlaten. Stad Damme werkt samen met WVI een bouwproject uit op de site onder de naam ‘Wijk van de Toekomst’. Daarbij worden er woningen, bedrijven en recreatie voorzien. Van zodra gestart wordt met de realisatie zal Miles for Smiles moeten uitwijken naar een andere locatie.

Praktisch

Deelname aan het loopevenement en de afterparty kost 25 euro. Wie enkel naar de afterparty komt betaalt 15 euro. Inschrijven voor deelname kan via website www.milesforsmiles.be.

LIKE ONS OP FACEBOOK