NIEUWS

We staan aan de vooravond van onze jaarlijkse uitzendingen en blikken vandaag al even vooruit wat je allemaal kan verwachten de komende dagen.De afgelopen dagen zijn we met ons team heel erg druk in de weer om negen dagen lang boeiende radio te brengen. En dat zelfs tot diep in de nacht. Maar één ding kunnen we beloven: het zal dit jaar meer dan ooit de moeite lonen om af te stemmen op Radio Omroep Sijsele. We voelen de kriebels al want de radiomicro wacht vol ongeduld op de presentatoren van Radio Omroep Sijsele!

ROS live op verplaatsing

We organiseren 2 radioshows op verplaatsing. Aanstaande zaterdag 15 september geven we het officiële startschot met een radioshow vanuit brouwerij Viven (Stationsstraat 89 in Sijsele). De show vangt aan om 20u met het groot politiek debat in Damme. Er zijn 6 debatten met 3 afgevaardigden van elke lijst rond een concreet thema. De debatten worden geleid door Sabine Goethals (bekend van televisie). Daarnaast gaan we in een ludieke muziekquiz na hoe goed onze politici elkaar kennen. Verder zijn boeiende studiogasten en muzikale artiesten te gast in de radioshow. Tussen 20u en 21u biedt brouwerij Viven een happy hour aan!

Op donderdag 20 september trekken we naar de toonzaal van Renault garage Teirlinck (Oedelemse Steenweg 50a in Sijsele). Daar hebben we opnieuw boeiende studiogasten in petto met een tof verhaal of nieuwtjes uit onze gemeente. Onder de muzikale artiesten hebben we niemand minder dan frontman en zanger Steve van Mr. O & The Havanas, Sweet Spot en de populaire rockband BEUK. Garage Teirlinck biedt gratis hapjes aan.

De live radioshows beginnen om 20u en lopen tot 23u. Er zal ook drankgelegenheid zijn en de toegang is volledig gratis!

Het ROS radiocafé

Ook nieuw dit jaar is het ROS radiocafé. Vlakbij onze radiostudio stellen we een gezellig aangeklede tent op met een bar. Je kan er ons live aan het werk zien, ontdekt er hoe radio gemaakt wordt en wat er allemaal bij komt kijken. Het radiocafé zal open zijn op de volgende momenten:

  • Zondag 16 september: 10u-13u: aperitiefshow met een portie humor
  • Maandag 17 september: 20u-23u: show met centraal thema over de jeugd, jeugdverenigingen zijn te gast
  • Dinsdag 18 september: 20u-23u: show met centraal thema over sport, diverse sportverenigingen komen langs
  • Woensdag 19 september: 20u-23u: show met centraal thema gezondheid over o.a. het belang van EHBO.

Heb je een originele hobby? Organiseer je binnenkort een groot evenement? Wil je je vereniging in de kijker plaatsen? Heb je iets bijzonders meegemaakt? Kom dan zeker langs naar het ROS radiocafé voor een bezoekje. Deel jouw uniek verhaal op de radio met onze luisteraars.

Maar je kan ook langskomen in het radiocafé om persoonlijk je verzoeknummertje aan te vragen.

ROS trekt erop uit

We gaan dit jaar niet enkel buiten onze radiostudio voor de live radioshows, maar trekken ook op reportage tijdens onze radio-uitzendingen. Zo staat al een bezoek gepland naar de wekelijkse markt in Sijsele dinsdagmiddag, we trekken erop uit naar de kermis en steken ons licht op tijdens opendeurdag op de kazernesite in Sijsele.

Stem mee voor de ROS top 10

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw de stemming voor de ROS top 10. We gaan op zoek naar de 10 meest populaire nummers onder onze luisteraars en bezoekers van onze website. De stemming is gisteren geopend en loopt nog tot volgende week zondag 23 september om 12u. Vanaf 15u hoor je welke 10 nummers naar de top gestemd zijn. Stemmen kan op www.radiosijsele.be/top10.

Leuke radio

En we maken natuurlijk leuke en gevarieerde radio. We brengen de muziek die je vaak niet meer hoort op de grote radiozenders. Daarnaast staan we open voor verzoeknummertjes. Wil je een nummer opdragen aan jezelf of iemand er origineel mee verrassen (bvb. voor een verjaardag of jubileum). Het kan allemaal. De volledige programmatie kan je op deze link terugvinden: www.radiosijsele.be/over-ons/programmatie.

Kortom, wissel vanaf zaterdag je favoriete radiozender even in voor Radio Omroep Sijsele en geniet van heerlijke lokale streekradio!

Start met non stop muziek

Vanavond al zal het niet meer stil zijn op onze frequentie 107.0 FM op je radio. De antenne gaat de lucht in en de stream op onze website wordt geactiveerd. Je zal vanaf dan al kunnen luisteren naar testuitzendingen met een selectie non stop muziek. Vanaf morgenochtend 9u zal je al de reclameblokken met onze adverteerders horen. Om 20u starten we met de radio-uitzendingen vanuit brouwerij Viven in Sijsele.

Volg ons ook op onze website www.radiosijsele.be en onze Facebookpagina waar we je op de hoogte houden van alles wat we op de radio brengen en regelmatig verslag uitbrengen.

LIKE ONS OP FACEBOOK