NIEUWS

Bekijk hier de uitslag van de ROS top 10 en de winnaars van de prijzen die we verloot hebben onder alle stemmers.Tijdens onze radio uitzendingen de afgelopen week organiseerden we voor de tweede keer een stemming voor de ROS Top 10. Onze radio DJ’s suggereerden hun favorieten, maar je kon ook een eigen nummer opgeven. Jullie stemden massaal jullie favoriete nummers naar de top.

Winnaars wedstrijd

Voor iedereen die deelgenomen heeft aan de stemming en anderen aangemoedigd hebben om mee te stemmen, geven we diverse toffe prijzen weg uit onze prijzenpot. De prijzen werden geschonken door:

  • Herenboetiek Bellino
  • Dagbladhandel Domino
  • Keurslager Koen

Hieronder staan de namen van alle winnaars. Zij werden ook persoonlijk op de hoogte gebracht. Proficiat aan alle winnaars!

Naam Prijs
Caroline Vandebeek Videocamera
Rita Reyserhove Hoofdtelefoon
Sam De Laender Bon 20 euro bij herenboetiek Bellino
Robin Lauwereins Bon 20 euro bij herenboetiek Bellino
Alex Strobbe Bon 10 euro bij dagbladhandel Domino
Marijke Vanmoortel Bon 10 euro bij dagbladhandel Domino
Jeannine Bonne Bon kip aan ’t spit bij Keurslager Koen
Ann Bruneel Bon kip aan ’t spit bij Keurslager Koen
Jean-Pierre Lamote Bon kip aan ’t spit bij Keurslager Koen

Uitslag

Op kermiszondag 23 september presenteerde Roland samen met onze eerste vrouwelijke presentatrice Sabine de uitslag van de stemming met de volledige top 10. Je kan de volledige top 10 hieronder nog eens bekijken. Daarin verovert de populaire rockband BEUK (met frontman Roel Jacobus uit Sijsele) een eerste plaats met hun laatste hit ‘Hel van de planeet’. De tweede plaats werd ingenomen door het bijzondere Duitse nummer ‘Atemlos durch die Nacht’ van Helene Fischer. KSA Moerkerke had naar aanleiding van hun bezoek aan onze radiocafé iedereen opgeroepen om dit nummer naar de top te stemmen. De derde plaats geeft aan dat hits van vroeger vaak nog lang populair blijven. Die plaats werd ingenomen door het ingetogen nummer ‘Ploegsteert’ van Het Zesde Metaal.

1 BELUISTER
2 BELUISTER
3 BELUISTER
4 BELUISTER
5 BELUISTER
6 BELUISTER
7 BELUISTER
8 BELUISTER
9 BELUISTER
10 BELUISTER
LIKE ONS OP FACEBOOK