NIEUWS

Vanaf vandaag kan je opnieuw stemmen voor de ROS top 10 die we volgende week zondag zullen uitzenden.Tijdens onze radio-uitzendingen vorig jaar organiseerden we voor het eerst een stemming voor de ROS top 10. Daarin veroverde het populaire nummer ‘Een Ster’ van Stan Van Samang de eerste plaats. Opvallend was hoe de rockband BEUK promotie maakte om hun nummer naar de top te stemmen en daarin slaagden met een eervolle tweede plaats. Het gevoelige nummer ‘De Roos’ van Ann Christy, dat in veel hitparades hoge toppen scheert, prijkt bij onze top 10 op een derde plaats.

Zoektocht naar de 10 populairste nummers

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar opnieuw op zoek naar de meest populaire nummers onder onze luisteraars, bezoekers van onze website en Facebookfans. We geven een aantal suggesties. Deze lijst is vakkundig samengesteld door onze radio DJ’s. Maar je kan ook zelf een nummer opgeven. Het nummer van je huwelijksdans, een vakantienummer, een hit, een nummer van een artiest uit onze gemeente,… of gewoon een nummer dat je graag hoort: stem het naar de top!

Hoe stemmen?

Stemmen is heel eenvoudig. Kies maximaal drie nummers uit de aangegeven lijst. Onderaan de lijst kan je zelf ook een nummer en artiest opgeven. In dit geval hoef je geen van onze voorgestelde nummers te kiezen, maar je kan er nog aanstippen in combinatie met je eigen opgegeven nummer.

In het formulier onder de lijst geef je je naam, e-mailadres en telefoonnummer op. Het telefoonnummer is niet vereist, maar daarmee kunnen we je eventueel opbellen om je keuze op onze radio verder toe te lichten voor onze luisteraars.

Op kermiszondag 23 september verneem je van Roland tussen 15u en 16u welke 10 nummer de meeste stemmen haalden en spelen we deze integraal voor jou.

Onder iedereen die meegedaan heeft met stemmen verloten we ook enkele leuke prijzen. Dus breng zeker en vast je stem uit!

KLIK HIER OM TE STEMMEN

Roep hierbij gerust ook je vrienden, vriendinnen, familie, kennissen, buren,… op om ook mee te stemmen.

LIKE ONS OP FACEBOOK