NIEUWS

Vanavond in ons radiocafé staat de jeugd centraal. We ontvangen heel wat jeugdbewegingen die ons meer vertellen over hun werking.September is niet enkel de start van een nieuw schooljaar, maar ook de start van een nieuw werkjaar voor de jeugdbewegingen. Daarbij organiseren ze boeiende startactiviteiten waarbij jongeren vrijblijvend kunnen langskomen om kennis te maken en eventueel lid te worden. Diverse jeugdbewegingen uit onze streek komen vertellen over de startactiviteiten die ze in elkaar steken. Ze geven ons ook een inkijk in hun werking en hun werkjaar. Wij polsen ook naar wat er leeft bij de jeugd. Hoe voelen ze zich in onze gemeente (of buurgemeente)? Hebben ze specifieke noden?

In ons radiocafé vanavond leiden we de show in met een interview met schepen van jeugd Eveline Van Quekelberghe. Zij vertelt ons meer over het jeugdbeleid van stad Damme. Daarna verwelkomen we KSA Spermalie, Chiro Laat ma-rollen, KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle, KSA Moerkerke, Chiro Sint-Rita en Jeughuis Loco. Ook niet georganiseerde jeugd mag even plaats nemen achter onze micro om hun visie te geven op de voorzieningen in onze gemeente voor de jeugd.

Ons radiocafé gooit vanavond de deuren open om 18u. De radioshow over de jeugd begint om 20u en loopt tot 23u. Iedereen is welkom in ons gezellige radiocafé om alles live mee te volgen.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK