NIEUWS

De gratis opleiding voor eerste hulpverlening van vanavond is uitgesteld. Wie zich ingeschreven had is wel welkom in ons radiocafé vanaf 20u.Vanavond was de gratis opleiding eerste hulpverlening en gebruik van een AED-toestel gepland. Deze opleiding gaat door in samenwerking met het instituut voor dringende medische hulpverlening (MUG) en het stadbestuur van Damme. Wij kregen zopas het bericht dat de lesgever onverwachts ziek is en ook niet vervangen kan worden. De opleiding zal uitgesteld worden naar een latere datum. Wie zich ingeschreven heeft voor de opleiding werd persoonlijk op de hoogte gebracht.

Toch willen we graag de deelnemers verwelkomen in ons radiocafé aan de gemeentelijke turnzaal vanaf 20u. Voor wie dat wil, voorzien we een kort interview waarbij we graag polsen naar de interesse voor deze opleiding. We hebben vanavond in ons radiocafé oor voor getuigenissen rond gezondheid.

Ook voor een drankje of een gezellige babbel is iedereen welkom vanavond vanaf 20u.

LIKE ONS OP FACEBOOK