NIEUWS

Ad Devries en Henk Hoekstra bedachten vanmiddag in hun aperitiefshow een ludieke actie waarbij je een verborgen stoel moest vinden.Het concept van ‘De Stoel’ uit het populaire tv-programma Iedereen beroemd is ongetwijfeld bekend voor iedereen. Ook wij hebben gisteren de stoel gezet en mensen opgeroepen om de stoel te vinden. Wie als eerste kwam met een pintje en een frisdrankjes voor de presentatoren won een prijs uit onze prijzenpot. Ad Devries en Henk Hoekstra gaven de volgende 3 tips weg:

  • Tip 1: de stoel staat op wandelafstand van de studio
  • Tip 2: scherven brengen geluk
  • Tip 3: scherven maken lawaai

Weet jij waar het was? Ongetwijfeld een makkie?

De stoel stond vlakbij de nieuwe ondergrondse glascontainer in Sijsele. Johan Hugal die vlakbij woonde en alle tips hoorde had het al gauw door en kwam als eerste met zijn fiets. Proficiat Johan!

LIKE ONS OP FACEBOOK