NIEUWS

Donderdag 20 september organiseren we een tweede ROS live radioshow vanuit autobedrijf Teirlinck in Sijsele, met boeiende studiogasten en een portie amusement.Afgelopen zaterdagavond 15 september gaven we het startshot van onze radio uitzendingen met een eerste ROS live radioshow vanuit brouwerij Viven. Het was een enorme voldoening zoveel mensen te mogen ontvangen. Boeiende politieke debatten, interessante studiogasten en toffe muzikale artiesten. Voor het aanstormend kermisweekend trekken we er met onze karavaan nog een keer op uit voor een tweede ROS live radioshow. Deze keer trekken we naar de gastlocatie autobedrijf Teirlinck in de Oedelemse Steenweg 50a in Sijsele.

Studiogasten

Autobedrijf Teirlinck is verdeler van Renault en Dacia. We hebben het met de zaakvoerder van de gastlocatie over nieuwe trends, de elektrische wagens en de 120ste verjaardag van Renault. We verwachten:

  • Wilfried Reybrouck
  • Johan De Caluw√©
  • Nico Blontrock
  • steracteur Sam Lowyck
  • charmezanger en Andr√© Hazes imitator Johnny Montero
  • Steve Vermeire (bekend van de bands Mr. O & The Havanas en Strikeusder)
  • Roel Jacobus (frontman van de populaire rockband BEUK)

En mogelijks hebben we nog extra studiogasten in petto!

Veel te beleven!

Voor de studiogesprekken gebruiken we een afgeschermde studio die met grote ramen uitgeeft op de toonzaal. Zo hoeven we de enthousiastelingen niet op te roepen tot stilte. Uiteraard kan je alles perfect meevolgen en zien vanuit de toonzaal.

Elia plant grote werken in onze gemeente. Wat deze precies inhouden verneem je in een interview en op hun infostand.

We staan op de vooravond van het kermisweekend in Sijsele. Sterzanger Steve brengt een aantal prachtige akoestische nummers. Coverband Sweet Spot en de rockband BEUK zorgen voor een stevige muzikale noot waarop je helemaal los kan gaan!

Autobedrijf Teirlinck biedt gratis hapjes aan en voorziet knappe hostessen die je in stijl zullen ontvangen!

Kom dus zeker langs. Beleef de show live tussen 20u en 23u. De toegang is volledig gratis.

Vind ons ook op Facebook

Uiteraard zijn wij met Radio Omroep Sijsele ook heel actief op Facebook. We hebben voor de live radioshow ook een Facebook evenement aangemaakt. Nodig gerust je vrienden, vriendinnen, kennissen, vrienden, familie,… uit om samen te komen genieten van deze live radioshow: https://www.facebook.com/events/541017599681667

LIKE ONS OP FACEBOOK