NIEUWS

Gisterenavond werd de spits van de kerk van Sijsele verlicht met oranje en blauwe spots om zo de startactiviteiten van KSA Spermalie onder de aandacht te brengen.Op Facebook doken gisterenavond ook foto’s op met de vaststelling dat de spits van de kerktoren in Sijsele bijzonder sfeervol verlicht was. Al snel bleek uit de reacties dat dit een initief was van KSA Spermalie in Sijsele om hun startactiviteiten extra in de kijker te zetten. Vanmorgen werd dit ook duidelijk door het spandoek dat aan de noordkant van de kerktoren hangt. Afgelopen zondag hadden de jongeren ook al de stammen van de drie bomen op de rotonde in Sijsele bekleed met blauwe en oranje stof om de aandacht te trekken. En langs de Bruggesteenweg in Sijsele kondigt een plakaat ook de data aan van de gratis probeeractiviteiten.

KSA Spermalie in Sijsele

KSA Spermalie staat bekend om origineel uit de hoek te komen om hun startactiviteiten aan te kondigen. Zo hadden ze een aantal jaar geleden aan elke brievenbus in Sijsele ’s nachts een opvallende oranje ballon gestoken met een flyer met de data van hun startactiviteiten. Dit jaar organiseert KSA Spermalie gratis probeeractiviteiten op zaterdag 8, 15 en 22 september voor jongens van 6 tot 16 jaar. Op zaterdag 29 september is er de grote jaarlijkse WOPPA wandel- en sneukeltocht van KSA. In Sijsele staat een leidersteam van 15 jongeren in voor wekelijkse boeiende activiteiten voor hun leden. In de zomervakantie organiseren ze een zomerkamp. Hun lokaal is gelegen op het Marollenplein in Sijsele.

Meer info over KSA Sijsele kan je vinden op hun website: www.ksa-spermalie.be.

Andere jeugdverenigingen

Ook voor andere jeugdverenigingen start in september het nieuwe werkjaar zoals bij Chiro Laat Ma Rollen voor de meisjes. Hun lokaal is ook gelegen op het Marollenplein.

Ons radiocafé aan de gemeentelijke turnzaal in Sijsele wordt op maandag 17 september vanaf 18u even omgevormd tot jeugdcafé! Dan nodigen we alle Damse jeugdverenigingen uit. Je zult er ontdekken wat er allemaal te doen is voor de kids en de jeugd in groot Damme.

LIKE ONS OP FACEBOOK