NIEUWS

Dit weekend viert Donk drie dagen kermis. Daarbij valt er heel wat te beleven en weerklinkt doorlopend kermisradio met Donk FM.Sinds gisterenavond 18u is er op onze frequentie 107.0 FM van Radio Omroep Sijsele al muziek te horen. Nee, ook al staan wij al te popelen om met onze radioprogramma’s van start te gaan, het is nog niet Radio Omroep Sijsele dat jullie horen. Wie dan wel?

Dit weekend viert de kleine en charmante buurgemeente Donk 3 dagen kermis. Daarbij wordt vanuit Donk voor de achtste keer heerlijke kermisradio gemaakt met Donk FM. Initiatiefnemers zijn onze radio DJ’s Ad Devries en Frank Verhoeven. Maar ook nagenoeg al onze radiopresentatoren kun je dit weekend horen op Donk FM. Je kan dus dit weekend al even voorproeven van wat je bij ons vanaf volgend weekend allemaal te horen zal krijgen!

Win een driedaagse cruise met Donk FM!

Op Donk FM kan je dit jaar een wel heel erg bijzondere prijs winnen: een driedaagse cruise van Lauwers reizen! Luister dus zeker naar Donk FM wat je moet doen om mee te dingen naar deze prachtige cruise! Traditioneel lopen er heel wat verzoeknummertjes binnen op Donk FM. Ook dit jaar zijn verzoekjes welkom op het nummer: 0478 01 58 61. Alle radioprogramma’s worden live gepresenteerd. Via de radioprogramma’s op Donk FM houden de presentatoren je op de hoogte van wat er allemaal te beleven is tijdens het kermisweekend.

Kermisprogramma

De kermis van Donk wordt georganiseerd door het feestcomité van Donk. Gisterenavond was er de verlichte wandeltocht ‘Donk in ’t licht. Vanmiddag is het vanaf 13u wielernamiddag met ploegkoers en individuele tijdritten. Zondag lopen de straten in Donk helemaal vol, en dat al van ’s morgens vroeg, voor de tweede grootste rommelmarkt van Vlaanderen! Net voor de middag is er een aperitiefconcert en later in de middag en avond zijn er diverse optredens.

De radiostudio van Donk FM bevindt zich in een caravan die helemaal omgebouwd is tot volwaardige radiowagen. Die staat opgesteld vlakbij de feesttent met bar op het pleintje langs de Pastoor De Swaeflaan. Kom dus zeker en vast eens langs voor een bezoekje aan Donk kermis. Donk FM kan je ontvangen op je radiotoestel in Donk en buurgemeentes op de frequentie 107.0 FM. Je kan Donk FM ook overal beluisteren op je computer, tablet of smartphone met internet op hun website: http://www.radiodonkfm.be. Je kan nog tot zondagavond 20u luisteren naar Donk FM.

Meer info over het kermisprogramma vind je op de website van het feestcomité van Donk: https://feestcomitedonk.be en via de Facebookpagina van Donk FM verneem je leuke weetjes van de kermisradio: https://www.facebook.com/Radio-Donk-fm-908229149261880/.

Vanaf volgende week Radio Omroep Sijsele

Vanaf volgende week zaterdag 15 september gaan wij met Radio Omroep Sijsele van start vanaf 20u met een live radioshow vanuit Brouwerij Viven in de Stationsstraat 89 in Sijsele. Tijdens deze live radioshow is er een groot debat gepland met de kopstukken voor de gemeenteraadsverkiezingen in Damme. Tussendoor zorgen muzikale gasten voor de nodige ontspanning. De toegang is volledig gratis.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK