NIEUWS

Volg vanavond live in ons radiocafé de belangrijke match van Club Brugge tegen de Duitse grootmacht Borussia Dortmund.Club Brugge speelt vanavond in de Champions League tegen het grote Borussia Dortmund uit Duitsland. Het is de openingsmatch voor Club Brugge voor de Champions-League-campagne. Club Brugge plaatste zich vorig jaar rechtstreeks voor deelname aan de Champioens League van het behalen van hun vijftiende landstitel afgelopen voetbalseizoen. Borussia Dortmund kwalificeerde zich dankzij een vierde plek in de Duitse Bundesliga rechtstreeks voor de Champions League-groepsfase.

Vergelijking tussen de 2 clubs

Op financieel vlak en ook op vlak van grootte van fangemeenschap reikt Borussia Dortmund veel verder. Het is dus een beduidend grote voetbalmatch. Als we de voorbeschouwingen nalezen zien we toch dat Club Brugge niet hoeft onder te doen. HLN maakte een overzichtelijke vergelijking in cijfers tussen de twee clubs.

Bron: https://www.hln.be/sport/voetbal/champions-league-europa-league/champions-league/club-brugge-en-borussia-dortmund-ontleed-het-is-morgen-david-tegen-goliath-maar-david-won-al-twee-keer~a206e065/

Kansen voor Club Brugge

Uit de onderlinge duels van de 2 voetbalclubs zien we een aantal heroïsche Europese zeges van Club Brugge in het verleden. Club Brugge heeft ook heel wat talent aan boord. Denk maar aan Ruud Vormer die als toonbeeld van Club Brugge vorig jaar de prestigieuze gouden schoen won.

Op de website van Club Brugge kan je meer lezen over de match van vanavond: https://www.clubbrugge.be/nl/nieuws/vanavond-om-21-uur-club-brugge-%E2%80%93-borussia-dortmund.

Volg de match in ons radiocafé

De match wordt om 20u30 gespeeld in het Jan Breydelstadion in Brugge, dat nagenoeg uitverkocht is. In ons radiocafé vanavond staat sport centraal. Heel wat sportverenigingen komen langs voor een interview. Wij zenden de voetbalmatch integraal uit in ons radiocafé. Toegang is volledig gratis!

Ons radiocafé is gelegen aan de gemeentelijke turnzaal in Sijsele met toegang via het Lindeplein (voormalige markt in Sijsele). Er is voldoende parkeergelegenheid op het Lindeplein.

LIKE ONS OP FACEBOOK