NIEUWS

Onze DJ Harm warmt met de Sieseelse House Mafia het publiek op voor de halve finale voetbal met de Rode Duivels!Het feit dat België vorige week vrijdag topfavoriet Brazilië uitgeschakeld heeft, heeft indruk gemaakt bij de Fransen. Frankrijk is de op 2 na jongste ploeg op dit WK. Maar qua prestaties bij topclubs van hun spelers hoeven ze niet onder te doen voor de spelers van België. De sterkte in de ploeg van de Fransen is hun efficiëntie. Dus het wordt vanavond alvast spannende match van de Rode Duivels tegen ons buurland Frankrijk. Als België vanavond wint stoten we door naar de grote finale van het WK voetbal aanstaande zondag 15 juli en kunnen we kans maken op de wereldbeker binnen te halen. De match kan je vanavond op diverse plaatsen op groot scherm volgen, waaronder het grote beursplein in Brugge.

De Sieseelse House Mafia krijgt er vanavond de eer om het publiek op te warmen in het voorprogramma vanaf 18u. Sieseelse House Mafia kent hun oorsprong reeds vele jaren geleden als een groep vrienden uit Sijsele met een gemeenschappelijke passie voor muziek… Na diverse KLJ fuiven, waaronder de beruchte Nacht van Sijsele, breidt hun territorium zich al vlug uit naar Brugge met referenties als Bras, Ambiorix, Vuurmolen, OGH Varsenare, Club 54,… Na het podium gedeeld te hebben met oa DJ Frank, Fré, Robert Abigail, Buscemi, Pat B, groeit hun naam verder door hun remixen die support krijgen door enkele grote namen zoals Neon, Pat Krimson, Fré,… voor het WK Dorp nemen 2 van hen het heft in handen om de menigte op te warmen. Daarbij is ook DJ Harm die op Radio Omroep Sijsele de ondertussen al bekende en populaire aperoshow presenteert.

LIKE ONS OP FACEBOOK