NIEUWS

In het weekend van 27-28-29 juli organiseert volkscafé De Bijeenkomst in samenwerking met Volley Team Damme opnieuw het beachvolleybalweekend.Traditioneel wordt de parking van volkscafé De Bijeenkomst (recht tegenover de kerk in Sijsele) het laatste weekend van juli herschapen tot een heus beachvolleybalterrein. Ook dit jaar gaat het beachvolleybalweekend opnieuw door. Hiervoor slaan volkscafé De Bijeenkomst en Volley Team Damme de handen in elkaar, samen met de hulp van vele vrijwilligers. Dit jaar is het beachvolleybalweekend al aan zijn 21ste editie toe en de organisatoren hebben er alle zin in om dit toffe weekend te blijven organiseren.

Aankleding terrein

Er wordt een hele lading mullig zeezand aangebracht voor het terrein. De tornooien zorgen niet enkel voor de onderlinge competitie maar brengen ook heel wat mensen bij elkaar. Daarom wordt het terras rond het terrein gezellig aangekleed met grasmatten en tuinmeubels waar spelers, supporters, vaste klanten, bezoekers of passanten gezellig kunnen vertoeven. Kortom iedereen is welkom!

Op het zomerterras kan je kiezen uit een heel uitgebreid gamma dranken. Er zullen ook opnieuw lekkere frietjes, frikandellen en brochetten verkrijgbaar zijn. En een streepje zomerse muziek zal natuurlijk ook niet ontbreken.

Tornooien

Iedereen kan deelnemen aan de tornooien die vooral recreatief zijn. Er wordt geen onderscheid gemaakt met verschillende reeksen. Voor een ploeg spelen er drie spelers op het veld. Voor competitiespelers worden er twee spelers op het veld toegelaten. Het is wel aan te raden in te schrijven met meer dan drie spelers zodat je tijdens de match onderling kan wisselen. De planning voor de tornooien is al opgemaakt, maar wie wil kan zich nog inschrijven. Dit kan via email naar: info@volleyteamdamme.be, of in volkscafé De Bijeenkomst.

Dit zijn alvast een aantal sfeerfoto’s van vorig jaar:

 

Praktische info

De tornooien starten op vrijdagavond 27 juli om 18u30. Op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli starten de tornooien om 10u. Over de middag wordt er even een pauze gehouden. Zondagavond worden de wedstrijden afgesloten met de prijsuitreiking. Alles gaat door op de parking van café De Bijeenkomst, gelegen recht tegenover de kerk in Sijsele (Dorpsstraat 115).

LIKE ONS OP FACEBOOK