NIEUWS

Aanstaande zondag 20 mei doet feestcomité vzw De Statie Sijsele opnieuw op zijn grondvesten daveren met Statierock!Statierock is een initiatief van het Sijseels feestcomité vzw De Statie. Dit jaar is Statierock al aan zijn vierde editie toe. De eerste twee edities werden georganiseerd aan het voormalige stationsgebouw in Sijsele. Maar wegens nood aan meer ruimte gaat Statierock sinds vorig jaar door op het Marollenplein in Sijsele dat voor de gelegenheid omgedoopt wordt tot festivalweide.

Acht topbands brengen goede rockmuziek voor alle leeftijden:

  • 11u00: Banned from Belém
  • 12u15: The Tenderizers
  • 13u30: The article sixties
  • 14u45: Zuperking
  • 16u00: The Sillycons
  • 17u30: Bedlam in Belgium
  • 18u45: Saint Apache
  • 20u00: Beuk

Op deze affiche zien we een aantal vertrouwde bands van de afgelopen jaren, de vaste waarde Beuk (die inmiddels ook vaak in het buitenland speelt) en nieuwe bands. Een mooie variatie dus met onder meer Brugse punk, Duitse, Engelse en Nederlandstalige rock, AC/DC tribute,…

Alles gaat door in open lucht op het Marollenplein in het centrum van Sijsele. De inkom is volledig gratis! De weersverwachtingen zien er alvast goed uit. Het Marollenplein is toegankelijk via de Dorpsstraat ter hoogte van nr 29 en via de Molenstraat ter hoogte van nr 35.

Meer info kan je vinden op de website www.vzwdestatie.be en de Facebookpagina van vzw De Statie.

LIKE ONS OP FACEBOOK