NIEUWS

Aanstaand weekend dragen een aantal medewerkers van Radio Omroep Sijsele bij aan de live uitzendingen van de radiozender Kruipuit vanuit Adegem.Radio Kruipuit

De gemeentelijke basisschool Kruipuit in Adegem organiseert aanstaande zondag 27 mei hun jaarlijks schoolfeest. Naar aanleiding van dit feest pakken ze dit jaar uit met een uniek initiatief waarbij ze het hele weekend live radio uitzendingen maken op 97.2 FM en op de livestream op www.schoolkruipuit.be. Tijdens de uitzendingen kan je de radiomakers live aan het werk zien en een bezoek brengen aan het Radio Kruipuit Café.

Voor de realisatie van de uitzendingen dragen ook een heel aantal medewerkers van Radio Omroep Sijsele bij. Zo verzorgt onze Freddy de technische installatie voor de uitzendingen. In de radioprogramma’s hoor je onder meer Henk Hoekstra, Roland Van De Velde en Peter De Vliege. Met deze vertrouwde stemmen en hun bijhorende muziekkeuzes komt het gevoel van de uitzendingen van Radio Omroep Sijsele eventjes terug… Verder presenteert ook de speciale gastpresentator Filip Dhaeze op Radio Kruipuit.

Programma

Op het programma staat op vrijdagmiddag 25 mei de opening van de radio met de burgemeester en schooldirectie, gevolgd door een kinderfuif. Op zaterdagmiddag 26 mei kan je live verzoekjes voor muzieknummers aanvragen en stijgt er ’s avonds een warme luchtballon op. Zondagmiddag 27 mei is het hoogtepunt met een BBQ over de middag met daarna het eigenlijke schoolfeest. Thema van het schoolfeest is ‘Gek op Groen’. Ook zondagavond zal er een warme luchtballon opstijgen. Radio Kruipuit ’s avonds feestelijk afgesloten met een danscafé.

Praktische info

De uitzendingen op Radio Kruipuit starten op vrijdag 25 mei 13u30 en lopen door tot zondag 27 mei 20u00. Tijdens de uitzendingen (op de dag) kan je het Radio Kruipuit Café steeds bezoeken. Het adres is Kruipuit 19a in 9991 te Adegem. Radio Kruipuit zal je ook in Sijsele kunnen ontvangen op 97.2 FM of overal via de livestream op radioevent.wixsite.com/radiokruipuit. Het volledige gedetailleerde programma kan je hier bekijken: http://www.schoolkruipuit.be/programma-radio-kruipuit-en-schoolfeest-25-27-meipdf.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK