NIEUWS

De grote Ingeborg die op 19 september te gast was in onze radiostudio bracht vanmorgen haar nieuwe nummer 'Gratitude' op indrukwekkende wijze voor radiozender MNM.Naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging vandaag zond de radiozender MNM de ‘Peter Van de Veire ochtendshow’ live uit vanop de grote markt van Mechelen. Daar waren honderden jongeren, vooral van jeugdbewegingen, verzameld om het allemaal mee te volgen. De uitzending stond ook helemaal in het teken van de jeugdbewegingen.

De uitzending begon al in de vroege uurtjes: vanaf 6u. Ingeborg was te gast in de uitzending. Ze brak er het record¬†waarbij ze met 993 mensen samen het lied ‘Vrolijke Vrienden’ zongen. Ze bracht er ook haar nieuwe nummer ‘Gratitude’ op indrukwekkende wijze. Daarbij deed het hele publiek op indrukwekkende wijze mee met de groepschoreografie en fungeerde als achtergrondkoor.

Op de nieuwssite VRT NWS kan je een fragment uit het optreden herbekijken:
www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/10/20/ingeborg-brengt–gratitude–voor-en-met-jeugdbewegingen

Meer info over Ingeborg en haar nieuwe CD kan je vinden op haar website: www.evolutie.ws.

LIKE ONS OP FACEBOOK