NIEUWS

Op zaterdag 4 november komt Els de Schepper naar de Cultuurfabriek in Sijsele waar ze een ludieke lezing brengt en de geheimen achter succes onthult.


Els de Schepper is een grote madam! We kennen haar als populaire actrice, presentatrice, zangeres en schrijfster. Maar ze is vooral ook bekend met haar onewomanshows. En zo eentje komt ze brengen in Sijsele. Ze komt er een boeiend en levendig verhaal vertellen over het geheim achter succesvol worden en blijven. Ze vertelt dit in een boeiend en levendig verhaal over haar leven in de coulissen en op de planken, vol hilarische verhalen. Helemaal zoals we haar kennen.

Zoals die keer dat er nergens een toilet te vinden was achter het toneel, of dat moment dat het voordoek naar beneden kwam en dit midden een show. Of hoe ze moe en verdrietig om de dood van haar vader die dag toch op het podium stond omdat het publiek anders te teleurgesteld zou zijn. En dat niemand iets heeft gemerkt. Hoe tuinieren rust brengt in haar hectische leven. Hoe ziek zijn haar leven tijdelijk helemaal heeft overhoop gegooid en hoe ze steeds opnieuw moed vat in het leven, om steeds opnieuw het beste van zichzelf te kunnen geven.

Uit al deze boeiende verhalen leer je hoe je constructief kan omgaan met alles wat je overkomt, ook de minder leuke zaken. Je leert er de geheimen van succesvol worden en blijven. De lezing loont dus zeker en vast de moeite!

Tickets kosten 25 euro in voorverkoop en zijn te reserveren via een e-mail naar info@vzwdestatie.be met je naam en het aantal gewenste tickets. Daarna zal je een mail ontvangen met de instructies om de overschrijving te voldoen.

Klik hier om meer te lezen over de rijkgevulde carrière van Els de Schepper

LIKE ONS OP FACEBOOK