NIEUWS

Vanavond hebben we heel erg schoon volk in onze radiostudio! We verwachten topmodel Cilou Annys.Topmodel

Cilou Annys werd in 2009 verkozen tot Miss West-Vlaanderen. Maar haar doorbraak en bekendheid als topmodel bij het grote publiek kwam in 2010. Op de bijzondere datum 10/01/2010 werd ze verkozen tot miss België tijdens een live uitzending op VIJFtv en RTL TVI. Op 23 augustus 2010 behaalde Cilou een 14de plaats op de Miss Universe-verkiezing. In oktober 2010 nam ze ook deel aan de Miss World-verkiezing in China.

Opening babyspeciaalzaak

Op 4 mei 2016 werd Cilou mama van een dochtertje Liya. In januari 2017 opende ze een babyspeciaalzaak langs de Maalse Steenweg in buurgemeente Sint-Kruis. De winkel kreeg haar eigen naam. Op deze website kan je meer info vinden over haar babyspeciaalzaak Cilou babystore: cilou.geboortelijst.be. Binnenkort start ze voor haar winkel ook een modeshoot voor baby’s tussen 0 en 2 jaar.

Omdat ze zich wil toespitsen op haar zaak heeft ze haar modellenwerk iets verminderd. Dit weekend kan je Cilou wel nog aan het werk zien in een modeshoot voor het lifestylemagazine Tendens op de regionale televisie Focus en WTV.

Cilou was bereid om speciaal voor ons een gaatje in haar drukke agenda vrij te houden om even langs te komen voor een gesprek over haar succesvolle carrière als topmodel en de recent geopende babyspeciaalzaak. We verwachten Cilou vanavond in onze radiostudio omstreeks 18u15.

LIKE ONS OP FACEBOOK