NIEUWS

Afgelopen zondag kon je luisteren naar de uitslag van de ROS top 10. Wij vermelden hier graag nog eens de winnaars en de top 10.Afgelopen week organiseerden we voor het eerst een stemming voor de ROS Top 10. Jullie stemden massaal jullie favoriete nummers naar de top.

Winnaars wedstrijd

Onder de deelnemers aan de stemming gaven we leuke prijzen weg. De eerste prijs is een reischeque ter waarde van 100 euro geschonken door Forward Travel:

  • Nancy Neyt

Volgende deelnemers winnen een geschenkpakket Viven:

  • Mireille Vannevel
  • Norbert Brandt
  • Georges Cattoor
  • Roel Jacobus
  • Gino Van Den Bossche
  • Kimberly Mille

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Proficiat aan alle winnaars en bedankt aan alle deelnemers om mee te stemmen.

Uitslag

Op kermiszondag 24 september presenteerde Roland de uitslag van de stemming met de volledige top 10. Je kan de volledige top 10 hieronder nog eens bekijken. Daarin verovert het populaire zangtalent Stan Van Samang de nummer één. Opvallend was hoe de rockband BEUK promotie maakte om hun nummer naar de top te stemmen en daarin slaagden met een mooie tweede plaats. Het gevoelige nummer ‘De Roos’ van Ann Christy dat in veel hitparades hoge toppen scheert prijkt bij onze top 10 ook op een derde plaats.

1 BELUISTER
2 BELUISTER
3 BELUISTER
4 BELUISTER
5 BELUISTER
6 BELUISTER
7 BELUISTER
8 BELUISTER
9 BELUISTER
10 BELUISTER
LIKE ONS OP FACEBOOK