NIEUWS

We mogen met het team van Radio Omroep Sijsele terugblikken op een heel erg fantastische week radio.Afgelopen zondag om 21u stipt werd het stil op 107.0 FM en op onze livestream. Wij werden er met ons team allemaal toch even ontroerd van. We beleefden dan ook een heel intense week radio. Maar we hebben ons geamuseerd. Het doet deugd om de vele positieve reacties van luisteraars in ontvangst te nemen.

Veel vernieuwing

Er was voor het eerst een stemming voor de ROS top 10 die afgelopen zondag uitgezonden werd. Jullie stemden massaal! Het was heel leuk te zien hoe trouwe luisteraars campagne voerden om te stemmen. Zo promootte De Damse Dichter de hit ‘Als een leeuw in een kooi’ en veroorzaakte BEUK verschuivingen aan de top met hun nummer ‘Station Dementia’.

We nodigden lokale en bekende gasten uit in onze studio. Onder de bekende gasten kwamen Ingeborg, Joachim Coens, Xavier Taveirne, Cilou Annys, Jacco Ricardo en Yves Segers. Met hen hadden we allemaal een heel erg hartig gesprek op de radio.

Op promotioneel vlak kwam Radio Omroep Sijsele dit jaar naar buiten. Zo pakten we uit met een splinternieuwe website, pronkten onze spandoeken langs verschillende wegen in Sijsele, hadden we een fotomuur op de handelsbeurs met een aantal hoogtepunten van deze week en werd onze affiche opgenomen in het sponsorboekje van Volley Team Damme over hun kermisprogramma.

Op de nieuwe website en onze Facebookpagina kon je de radio ook intenser beleven dan de vorige jaren. Je vernam er de programma’s die je kon verwachten, studiogasten die aangekondigd werden en weetjes over de kermis.

 

Vele woorden van dank

De radio uitzendingen kaderen in het kermisprogramma van Volley Team Damme. Graag willen we hen danken voor de samenwerking.

Ook een welgemeende dank aan onze sponsors waardoor de uitzendingen mogelijk waren. Daardoor kunnen we de onkosten voor de zendinstallatie en zendvergunning dragen.

Al het werk van ons team is volledig vrijwillig. Daarbij zijn er toch een aantal personen die we graag even in het bijzonder willen vermelden:

  • Willy voor de programmatie van de non-stop muziek
  • Roland voor de productie van de reclamespotjes
  • Marnix voor de livestream
  • Freddy voor alle apparatuur in de radiostudio
  • Tom voor de PR en de nieuwe website
  • Patrick voor de coördinatie van dit alles
  • Alle radiopresentatoren

Tot slot maken we radio voor jullie! Daarom een oprechte dank aan onze luisteraars, bezoekers van onze website en fans van onze Facebookpagina.

Herleef Radio Omroep Sijsele

Het is dan wel stil geworden op 107.0 FM en op onze livestream, maar op onze website en Facebookpagina kan je ons blijven volgen. Zo zullen we de volgende weken nog leuke interviews van de afgelopen week publiceren die je opnieuw kan beluisteren.

Jouw mening is belangrijk

We zijn met ons team nu al weer volop plannen aan het maken voor volgend jaar. Onze ambities liggen hoog! Het is natuurlijk voor jullie dat we radio maken. Daarbij willen we graag jullie mening horen. Wat vond je van de muziekkeuze, de radioprogramma’s, de presentatoren, de ROS top 10, de nieuwe website, de regelmatige Facebook updates? Heb jij ideeën voor een leuke actie of wedstrijd? We nodigen je graag uit om je mening te laten weten via het contactformulier op onze website. Dan kunnen we daarmee rekening houden voor onze plannen voor volgend jaar. Klik hier om je mening te geven in het contactformulier. Alvast bedankt!

LIKE ONS OP FACEBOOK