NIEUWS

Vanaf vandaag kan je stemmen voor de ROS top 10 die we op kermiszondag 24 september integraal zullen uitzenden.Radio Omroep Sijsele is net dat ietsje anders. Je hoort er nummers die je vaak nooit meer hoort op andere radiozenders. Maar dit jaar gaan we samen┬ámet onze luisteraars op zoek naar de top 10 van Radio Omroep Sijsele, kortweg de ROS top 10. Daarbij kan je nummers uit onze voorgestelde lijst kiezen en/of zelf een nummer opgeven dat je persoonlijke voorkeur geniet omwille van speciale redenen zoals je huwelijksdans, je eerste kus, een geslaagd feestje, een vakantieherinnering,… of gewoon omdat je het heel graag hoort.

Hoe stemmen?

Stemmen is heel eenvoudig. Onze DJ’s stelden een lijst samen met 30 bekende nummers van vroeger en nu. Uit deze lijst kan je tot maximaal 3 nummers kiezen.

Onderaan de lijst kan je zelf ook een nummer en artiest opgeven. In dit geval hoef je geen van onze 30 voorgestelde nummers te kiezen, maar je kan er nog aanstippen in combinatie met je eigen opgegeven nummer.

Onderaan het formulier geef je je naam, e-mailadres en telefoonnummer op. Het telefoonnummer is niet vereist, maar daarmee kunnen we je eventueel opbellen om je keuze op onze radio verder toe te lichten.

De ultieme top 10

Op kermiszondag 24 september verneem je van Roland tussen 15u en 16u welke de 10 meest gekozen nummers zijn. Daarbij gaan we natuurlijk ook die meest populaire nummers volledig laten horen.

Onder iedereen die meegedaan heeft met stemmen verloten we ook enkele leuke prijzen. Dus breng zeker en vast je stem uit!

KLIK HIER OM TE STEMMEN

Roep hierbij gerust ook je vrienden, vriendinnen, familie, kennissen, buren,… op om ook mee te stemmen.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK