NIEUWS

Op onze frequentie 107.0 FM weerklonk afgelopen weekend een andere radiozender vanuit onze buurgemeente: Donk FM.Donk FM

Dit jaar zond Donk FM uit vanaf vrijdag 8 september om 18u tot en met zondag 10 september om 20u. Dat is exact 50 uur! Donk FM is gestart in 2009 met jaarlijkse radio uitzendingen tijdens het kermisweekend in Donk. Dit is steeds het tweede weekend van september. Enkel in 2013 en 2014 waren er geen uitzendingen. De organisatoren van Donk FM hebben ook DJ’s uit de streek gevraagd om mee te helpen, waaronder ook DJ’s van Radio Omroep Sijsele.

De radiostudio van Donk FM bevond zich in een caravan. Die was opgesteld vlakbij de feesttent langs de Pastoor De Swaeflaan. Veel passanten namen even een kijkje, deden mee aan één van de wedstrijden of vraagden een verzoeknummertje. De organisatoren kunnen terugblikken op een geslaagd kermisweekend.

Binnenkort Radio Omroep Sijsele op dezelfde frequentie

Eind deze week nemen wij met Radio Omroep Sijsele de frequentie 107.0 FM over om vanaf zaterdag 16 september te starten met testuitzendingen met non-stop muziek. Op zondag 17 september wordt om 17u de officiële start gegeven tijdens het benefietconcert ‘Op het ritme van je hart’ in de Cultuurfabriek in Sijsele. Op maandag 18 september starten we om 10u met gepresenteerde radio programma’s tot en met zondag 24 september om 21u.

Wij maken ons deze week alvast op om er een week boeiende radio te maken met als apotheose het kermisweekend op 23 en 24 september! Volg ons ook via onze website en onze Facebookpagina https://www.facebook.com/radiosijsele om alles over onze radio-uitzendingen en het kermisprogramma te ontdekken.

LIKE ONS OP FACEBOOK