NIEUWS

In het nieuws op Focus en WTV kon je de plannen zien voor de kazernesite in Sijsele die voortaan de naam 'Wijk van de Toekomst' draagt.Afgelopen zaterdag organiseerden WVI en stad Damme geleide bezoeken aan de kazernesite in Sijsele. In de namiddag waren er twee infosessies in de Cultuurfabriek.

Op het domein van 18,8 ha zal er plaats zijn om te wonen, te werken en te ontspannen. WVI en Damme gaan daarvoor in zee met twee architectenbureaus uit Rotterdam. Over een goed jaar moeten hun plannen klaar zijn. En tegen eind 2019 moeten de eerste bedrijven er kunnen opstarten. De Rotterdamse architecten willen ook een aantal gebouwen van Defensie behouden om het oude karakter wat te bewaren. Het project draagt de naam ‘Wijk van de Toekomst’.

De regionale televisie Focus en WTV kwam gisteren langs voor een reportage in het nieuws. Je kan de reportage hier herbekijken:

LIKE ONS OP FACEBOOK