NIEUWS

Vandaag komt Focus TV een hele dag filmen in de Gemeentelijke Basisschool in Sijsele vlakbij onze radiostudio voor het tv-programma TwerkT.TwerkT is een jobmagazine dat wekelijks op maandag uitgezonden wordt op de regionale televisie Focus TV. In elke aflevering wordt een job in de kijker geplaatst. Daarbij wordt iemand gevolgd om in beeld te brengen wat de job precies allemaal inhoudt. Sinds 11 september is het nieuwe seizoen van TwerkT gestart. In de eerste aflevering ging het over de vastgoedmakelaar, deze week over de treinbestuurder en volgende week over de leerkracht. Voor de uitzending van volgende week wordt juf Evy gevolgd. Zij geeft les in het 5de leerjaar in de Gemeentelijke Basisschool in Sijsele.

Gisterenavond waren er al eerste opnames in café ’t Oud Gemeentehuis in Sijsele dat uitgebaat wordt door haar mama Carine en met haar vriendinnen. Vandaag zijn er in de voormiddag opnames in de klas en de school en vanavond op de vergadering van oudercomité. Hier kan je al enkele korte sfeerbeeldjes bekijken.

 

Je kan de uitzending bekijken in de avondlus op Focus TV en op www.focus-wtv.be volgende week maandag 25 september vanaf 18u. In de vooravond zal je de volledige uitzending ook kunnen bekijken in café ’t Oud Gemeentehuis waarna er daar ook de kermisfuif is om Sijsele kermis af te sluiten.

Weetje

Juf Evy heeft voor ons ook diverse reclamespotjes ingesproken. Heb jij al achterhaald welke spotjes zij ingelezen heeft?

LIKE ONS OP FACEBOOK