NIEUWS

Dit jaar steekt de website van Radio Omroep Sijsele volledig in een nieuw en modern kleedje en wordt deze heel wat interactiever.Compleet nieuw ontwerp

Voor Radio Omroep Sijsele werd enkele jaren na de start, in 2012, een voorlopige website in elkaar gestoken. Maar deze is ondertussen volledig verouderd. Er werd een volledig nieuw, modern en stijlvol ontwerp ontwikkeld door Studio Tom. Daarmee mag onze website zeker pronken tussen andere vrije en zelfs nationale radio-omroepen staan die het hele jaar door uitzenden!

Gestructureerde inhoud

Voor de inhoud werd een volledig nieuwe structuur uitgetekend met info over Radio Omroep Sijsele zoals de historiek, de DJ’s, de programmatie, het kermisprogramma, contactgegevens en nieuwtjes. Vanaf de homepagina zie je in één oogopslag alle informatie die leidt naar alle hoeken van de website.

Radio Omroep Sijsele op zak

Dit jaar zendt Radio Omroep Sijsele non-stop uit vanaf maandag 18 september tot en met zondag 24 september op de frequentie 107.0 FM op je radiotoestel. Maar je kan ons ook online beluisteren via onze website. De player is daarbij zodanig aangepast zodat je kan luisteren op je computer, laptop, tablet of smartphone. Daarmee zit Radio Omroep Sijsele bij iedereen met een smartphone (met inbegrepen internetabonnement) nu ook steeds op zak!

Interactiviteit troef

Nieuw dit jaar is dat we de radio-programma’s ook heel wat interactiever gaan maken. Zo zal je kunnen stemmen op de Sijseelse top 10, meedoen aan wedstrijden, de actuele programmatie raadplegen en allerlei nieuwtjes en updates over de kermis vernemen via onze website. Ook onze contactgegevens vind je voortaan snel terug op onze website voor het aanvragen van verzoekjes.

LIKE ONS OP FACEBOOK