NIEUWS

In onze avondshow vanavond hadden we de eer Ingeborg te mogen verwelkomen in onze radiostudio. Herbeluister hier het volledige interview.Het interview

Het werd een heel erg boeiend en hartelijk interview vanavond. We hadden het over het begin van haar carrière met onder meer Eurosong en tal van tv-presentaties. Ingeborg heeft zich ondertussen gespecialiseerd in coaching. Daarvoor heeft ze het centrum De Evolutie opgericht. Zo is ze onder andere bezig met de coaching van de VRT nieuwsankers. Ze onderstreepte het belang van zich goed voelen als mens waar soms te weinig oog voor is in de drukke maatschappij rondom ons. Ingeborg vertelde ons ook over haar tocht waarin ze steeds meer schatten ontdekt. Wat ons opviel en zal bijblijven is haar onuitputtelijke bron van energie die ze uitstraalde naar ons en onze luisteraars!

Onze burgervader Joachim Coens kwam Ingeborg vergezellen tijdens het tweede deel van het interview wat leidde tot een gezellige sfeer. En een opvallend weetje is dat beide van hetzelfde geboortejaar zijn! Je kan het volledige interview opnieuw beleven. Hieronder kan je de opnames van de 2 delen van het interview beluisteren.

Sfeerfoto’s

 

Nieuwe CD

Ingeborg heeft begin deze maand een nieuwe CD uitgebracht met de mooie naam: Where the sky touches the sea. Wij lieten jullie in onze avondshow al proeven van een aantal nummers uit de CD en later deze week zal je nog de gelegenheid krijgen om de nieuwe nummers te horen.

Haar populaire nummer Gratitude uit de nieuwe CD hebben we ook toegevoegd aan de voorgestelde keuzes voor onze stemming van de ROS top 10. Heb je nog niet gestemd? Klik hier en breng dan zeker vandaag nog je stem uit.

Wie meer wil weten over de CD of de CD wil bestellen kan dit via deze link: http://www.evolutie.ws/nl/producten/ingeborg-cds/where-the-sky-touches-the-sea.htm.

Meer informatie over het centrum De Evolutie, de workshops en coaching die Ingeborg verzorgt kan je allemaal vinden op haar website: www.evolutie.ws.

En volg zeker ook de Facebookpagina van het centrum De Evolutie: www.facebook.com/de.evolutie.brugge.

Wij willen namens het ROS team Ingeborg via deze weg hartelijk bedanken voor haar komst naar onze radiostudio.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK