NIEUWS

Topmodel en ex Miss België Cilou Annys vertelde gisterenavond hoe die verkiezing verlopen is en wat haar ambities nu zijn.Van topmodel tot zakenvrouw

Cilou begon bekendheid te genieten in 2010 toen ze verkozen werd tot Miss België. Ze blijft het nog steeds verwonderlijk vinden omdat er daarvoor enorm veel kandidates zijn en je daar dan als enige echte Miss België uit verkozen wordt. Die titel opende voor haar de weg naar een carrière als topmodel. Het jaar dat ze de titel Miss België droeg herinnert ze zich nog als een heel erg druk en hectisch jaar. Het was hollen van de ene tv-show naar de andere en ze werd heel vaak gevraagd voor een ‘acte te présence’. Ze vertelt ook hoe ze de Miss Universe verkiezing in Las Vegas beleefd heeft.

Op 4 mei 2016 werd Cilou mama van een dochtertje Liya. Daardoor werd het modellenwerk iets moeilijker, al doet ze het nog steeds heel graag. Bovendien zal ze het modellenwerk ook niet jaren kunnen blijven uitoefenen. Iets wat haar heel erg interesseert zijn baby’s. Ook door de nood die er daaraan is in de regio Brugge startte ze in januari 2017 een babyspeciaalzaak langs de Maalse Steenweg in Sint-Kruis Brugge die haar naam draagt: Cilou Babystore. Ze probeert ook zelf zoveel mogelijk in de zaak te staan. Je vindt er vooral geboortelijstjes voor een hele baby-uitzet tot baby-kledij.

Foto’s

Van een topmodel zoals Cilou moesten we zeker enkele unieke foto’s vastleggen. Met een stralende lach poseerde ze bij onze presentatoren Roland, Marnix en Fons en onze PR verantwoordelijke Tom.

 

Weetje

Cilou kan je vanaf vandaag ook zien op de regionale televisie Focus en WTV in een modeshoot van het lifestylemagazine Tendens. Bij de uitzending van de eerste aflevering twee weken geleden kreeg ze al heel veel positieve reacties. Je kan de modeshoot ook online bekijken via www.tendens.tv.

LIKE ONS OP FACEBOOK