NIEUWS

Je kon het gisteren al af en toe in de achtergrond horen dat de handelsbeurs vlakbij onze radiostudio volop in opbouw is.Variatie troef op de handelsbeurs

Volley Team Damme organiseert jaarlijks naar aanleiding van het kermisweekend in Sijsele de handelsbeurs. Dit jaar piekt het aantal standhouders naar 35. Daaronder merken we veel nieuwe en jonge ondernemers. Zij geloven steevast in de kracht van de handelsbeurs om hun product of dienst in de markt te zetten.

Het unieke aan de handelsbeurs is echter dat het gaat om 35 verschillende beroepen. Die samenstelling is heel bewust om zo een mooie variatie aan standhouders te bieden. Onder de deelnemers zien we een aantal trouwe handelszaken uit onze gemeente. Maar we merken ook handelaars vanuit de ruimere omgeving rond Sijsele zoals uit Aalter, Adegem en Knesselare. Het is dus meer een regionale dan een lokale beurs waar je ongetwijfeld interessante handelaars ontdekt.

Opbouw

Met al deze standhouders is de gemeentelijke turnzaal dit jaar volledig volzet! Voor Volley Team Damme was het een grote uitdaging om al die standhouders netjes te puzzelen in de gemeentelijke turnzaal. We zien hier veel enthousiaste vrijwilligers, ouders, kennissen van de speelsters van Volley Team Damme ijverig aan het werk om de beurs op te zetten. Daar komt heel wat bij kijken: de vloer bedekken, tapijten leggen, panelen in elkaar steken,… Vanavond kunnen de deelnemers aan de beurs beginnen met hun standplaatsen in te richten.

 

Openingsuren

Vrijdagavond 22 september nodigt Volley Team Damme leden, sympathisanten, vrijwilligers, ons team van Radio Omroep Sijsele,… uit om 19u voor de opening van de beurs. Zaterdagavond 23 september opent de handelsbeurs de deuren om 18u en zondag is de beurs open van 14u30 tot 18u30. De toegang is gratis. Kom zeker eens langs. Dan zul je ook onze studio vlakbij de handelsbeurs ontdekken van waaruit we radio maken.

 

Meer info en alle deelnemers kan je terugvinden op de website van de handelsbeurs in Sijsele: www.handelsbeurssijsele.be.

LIKE ONS OP FACEBOOK